BBQ upaljači

Reklamni BBQ upaljači, odnosno gril upaljači, deo su ponude promotivnih upaljača Grom Trade reklamnog materijala. Kada je u pitanju BBQ upaljač, ovako korisna, a povoljna reklamna oprema vrlo je tražena i popularna kod mnogih brendova.

COSTELLO

22.059

Metalni brener upaljač

Cena: 17,80 €
 

HEFEST

20.082

Plastični brener upaljač

Cena: 1,95 €
 

BBQ upaljač odličan je za gril, roštilj, kampovanje, ali i druge namene kao što je paljenje sveće koje je pre ovog izuma obično bilo bolno iskustvo. Najčešće se ova promotivna oprema dobija i kupuje tokom toplih, sunčanih dana savršenih za roštiljanje, ali biće izvrsna reklama Vašeg brenda, proizvoda, usluge ili događaja i tokom ostatka godine!

Reklamni BBQ upaljač – originalan, multifunkcionalan i povoljan

Upaljač za gril je, kao što smo već naveli – multifunkcionalan, može se koristiti za najrazličitije stvari, a retki su ljudi koji će se setiti da ga kupe sami sebi, pa su odličan promotivni poklon!

Sem toga, ovakav reklamni materijal vrlo je originalan – obično se brendovi odlučuju za obične upaljače iz naše ponude, pa ćete ovakom promo opremom pozitivno iznenaditi svoje potrošače! BBQ upaljač personalizovaćemo štampom logotipa ili natpisa po Vašoj želji i narudžbini, a na Vama je samo da odaberete količinu i boju gril upaljača.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim BBQ upaljačimaali i drugom promotivnom opremom koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto Vas!

IZABRANI FILTERI

Status:: NOVO
 • Reklamni materijal

 • BOJE

  CENA  BRENDOVI

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI