Kremen upaljači

Kremen upaljači deo su ponude reklamnih upaljača Grom Trade promotivnog materijala. Klasični upaljači koji funkcionišu pomoću kremena neki su od najtraženijih  promotivnih materijala koji mnoge firme rado koriste za promociju svog brenda, proizvoda, događaja ili usluge. Grom će personalizovati kremen upaljače po Vašim željama i na njima odštampati natpis ili logo koji želite, a kremen upaljač svako će rado koristiti pa će postati odlična pokretna reklama Vašeg brenda.

DOMINO

21.004

Plastični kremen upaljač, nepunjivi

Cena od: 0,13 €
 
 
 
 
 

FUEGO

21.010

Plastični kremen upaljač

Cena od: 0,25 €
 
 
 
 

Reklamni kremen upaljači – povoljna i fukncionalna reklama

Reklamni kremen upaljači vrlo su povoljan način da promotivnim materijalom napravite reklamu proizvoda, usluge ili celog brenda. Sem toga – oni su i funkcionalni. Najčešće ga koriste pušači, ali svi ostali – upaljač ume da bude izuzetno korisan predmet za najrazličitije stvari, pa ga sigurno niko neće baciti, već se vaši promo kremen upaljači biti predmet koji če rado nositi sa sobom i koristiti.

Kremen upaljači tako postaju jedan od najtraženijih promotivnih materijala, a sa vašim natpisom ili logotipom biće odlična pokretna reklama. Plastični kremen upaljači traju kraće od metalnih, pa su izvrsno rešenje za kratku kampanju promocije novog proizvoda, događaja, ali i drugih usluga i proizvoda.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim kremen upaljačima i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

 • Reklamni materijal

 • CENA  BRENDOVI

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI