Poklon kutije

Reklamne poklon kutije deo su ponude iz asortimana Grom Trade reklamnog materijala. Promotivna oprema odličan je način da date nešto korisno korisnicima usluga ili proizvoda Vašeg brenda, ili onima za koje želite da to postanu. Reklamne poklon kutije iz naše ponude služe kao elegantan, korisan i kvalitetan dodatak uz USB flash memoriju, ali mogu biti poklon i same po sebi, kao što je to slučaj sa našom reklamnom poklon kutijom za kreditnu karticu.

INSERT

37.365

Plastična poklon-kutija za Credit card USB

Cena: 0,31 €
 

SPACE

37.330

Plastična poklon kutija

Cena od: 0,89 €
 
 

SPACE 9

37.357

Plastična poklon kutija

Cena od: 1,19 €
 
 

Reklamne poklon kutije za USB i kutije za kreditnu karticu

Elegantne reklamne poklon kutije ne samo da su izuzetno lep i elegantan dodatak za ono što će se u njima naći – USB, kreditna kartica ili neki drugi predmet, već su i izuzetno korisne – one će štititi ove predmete i držati ih na bezbednom.

Reklamne poklon kutije za USB i poklon kutije za kreditne kartice personalizovaćemo po Vašoj želji, pa ćemo na njima odštampati logo ili natpis koji ste odabrali. Poklon kutije su detalj, ali sigurno neće biti i neprimećene – predstavljaju izuzetno lep dodatak uz glavnu stvar, a oni koji je dobiju sigurno će se oduševiti ovako lepim asesoarom. Svaki put kada relamne promo kutije budu koristili oni koji su ih od vas dobili –  pozitivno će se podsećati na Vaš brend.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim poklon kutijama i drugom promotivnom opremom koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

 • Reklamni materijal

 • CENA  BRENDOVI

  STATUS

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI