Radna htz oprema

Radne pantalone, radna odela, radni šlemovi, radne cipele, muški i ženski prsluci, kao i prsluci za decu deo su naše šarolike ponude namenjene svim uzrastima. Reklamna radna oprema različitih boja i veličina odgovara širokom spektru delatnosti, pa je tako prava odluka i za Vašu firmu. Radna odela sa našim reklamnim materijalom osiguraće Vam sjajnu promociju i zadovoljstvo Vaših zaposlenih.

Sigurnost radnika je prioritet svake firme sa kredibilitetom. Uključivanjem htz opreme u vašu marketinšku kampanju vi zapravo spajate lepo i korisno. Vaši su radnici uvek bezbedni, a ujedno i besplatni promoteri vešeg poslovanja.

CITY

Ranac

Cena od: 0,79 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VICTORINOX SPARTAN

Višenamenski nož sa 12 funkcija

Cena od: 19,00 €
 
 
 
 

Radna htz oprema za svaku firmu

Bilo da je u pitanju dečiji sigurnosni prslukkecelja ili ćebence od brušenog polara, svaki od ovih proizvoda je odlično rešenje za promociju Vaše firme. Radna oprema se koristi pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti, lako se zapaža i predstavlja odličan način da reklamirate svoj brend.

Higijensko tehnička zaštita (htz oprema) neophodna je u mnogim oblastima – u građevinarstvu, prehrambenoj i hemijskoj intustriji, kao i u poljoprivredi. Opremite svoje zaposlene – obezbedite im odgovarajuće zaštitne rukavice, šlemove i fluorescentne prsluke za rad na terenu i predstavite svoju firmu u najboljem mogućem svetlu.

Kada vaši potencijalni klijenti uoče koliko vam je stalo do sigurnosti svakog radnika, biće mnogo lakše da izgradite odnos poverenja i istaknete se na tržištu kao pouzdan poslovni partner.

Zaštitne rukavice – sigurnost i marketing

Zaštitne rukavice su važan i neophodan deo htz opreme u svakoj firmi. Kako ih vaši zaposleni koriste svakodnevno, možete ih upotrebiti i u reklamne svrhe. Pogotovo kada radnici rade na terenu – zaštitne rukavice sa vašim logotipom mogu biti dobar marketinški potez.

U Grom trade asortimanu postoje reklamne zaštitne rukavice sa elastičnom ranflom. Pletene, sa slojem poliuretana na dlanovima i prstima idealna su zaštita za ruke svakog radnika.

Što se tiče platnenih rukavica za rernu, izlazimo u susret svojim klijentima tako što predstavljamo modele od kvalitetnih materijala, sa zakačkom i jednom  štepanom stranom. Tehnikom sublimacije, vezom, sito štampom ili preslikačem moguće je utisnuti željenu šaru, naziv ili logotip firme i tako nastaju originalna oprema za kuhinju, ali i vrhunski promotivni poklon za sve vaše verne klijente.

Pored pomenutih modela deo naše specijalne ponude su rukavice za jednokratnu upotrebu.

Reklamni šlemovi – oprema za svakog zaposlenog

Zaštitni šlemovi su neophodni za bezbedan rad u mnogim oblastima, a mogu se koristiti ne samo za rad već i za sportove poput planinarenja. Sa šlemom koji ispunjava sve sigurnosne standarde, napravljenim od HDPE materijala možete biti sigurni da ste učinili maksimum da zaštitite svoje radnike. Personalizovani šlemovi, međutim, predstavljaju korak dalje od sigurnosti. Štampanjem naziva i logotipa firme na zaštitnom šlemu ne samo da mislite na bezbednost na radnom mestu, već i na promociju svog poslovanja. Za vašu firmu obezbeđujemo šlemove u raznim bojama i modelima.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnom radnom opremom i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Najčešća pitanja i odgovori

Koje vrste rukavica imate u ponudi?

Od zaštitnih rukavica, preko platnenih modela za rernu do rukavica za jednokratnu upotrebu – u Grom trade asortimanu postoji veliki izbor rukavica. Za rad u kuhinji možete birati model Pepper Glove, koji ima zakačku i jednu štepanu stranu i dostupan je u crnoj, beloj, crvenoj, plavoj i rojal plavoj boji.

Nudimo polietilenske rukavice za jednokratnu upotrebu (PE Gloves), kao i one koje se prave od nitrilne mešavine (Nitrile Blend Gloves).

Od kojih materijala su napravljene reklamne kecelje?

Reklamne radne kecelje u Grom trade ponudi napravljene su od idealne kombinacije poliestera i pamuka, a imamo i eko modele. Model Rudolph sa kaišom oko struka i oko vrata dostupan je u crnoj, beloj, žutoj, plavoj i rojal plavoj boji.

Da li je radna oprema od biorazgradivog materijala?

Ekološki aspekt nam je važan, zato u Grom trade asortimanu možete naći reklamne proizvode od biorazgradivih materijala. Jedan od eco modela reklamnih radnih kecelja je Cuisina, dostupna u beloj, crvenoj, plavoj, žutoj i svetlozelenoj boji.

Da li su odela i prsluci u vašoj ponudi vodootporni?

Iz našeg asortimana reklamne radne opreme posebno izdvajamo vodootporne modele kao što Poncho, vodootporna kabanica dostupna u zelenoj boji. Takođe postoji i vodootporni set za kišu Total, koji čine pantalone i jakna dostupne u svim veličinama od S do 4XL, u plavoj boji.

Da li imate radne prsluke u svim veličinama?  

Grom trade ponuda radne htz opreme obuhvata i reklamne prsluke, kao i fluorescentne prsluje za decu i odrasle. Deo asortimana čine muški prsluci u raznim bojama i veličinama od S do 3XL.

Sigurnosni fluorescentni prsluci dostupni su u svim veličinama i u modelima Safety duo, Spark, Glow Mesh, a to je i dečji model Glow Kid.

Koje tehnike štampe koristite na htz opremi?

Reklamna radna oprema u Grom trade asortimanu radi se različitim tehnikama. Zavisno od modela, poruke i logotip na prslucima i rukavicama štampamo tehnikama sito štampe, preslikača, sublimacije i veza. Na reklamnim zaštitnim šlemovima koristimo tampon metodu.

Pošaljite nam upit

Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

    KORISNIČKI SERVIS

    POZOVI