Filteri
Ukupno modela: 9
Poređaj: Prikazati:

Auto gedžeti

Želite da vaš brend bude prisutan čak i dok su vaši klijenti za volanom? Naša široka ponuda reklamnog materijala uključuje raznovrsne auto gedžete u vidu držača mobilnih telefona sa bežičnim punjačem, na kojima možemo odštampati promo detalje po vašoj želji. Nudimo vam različite reklamne opcije koje će zadovoljiti potrebe i ukuse svakog vozača. Ne propustite priliku da se istaknete! Poručite jedinstven i koristan reklamni materijal kao što su personalizovani gedžeti za auto i omogućite da vaš brend bude uvek uz vaše klijente.

NOVO
37.990

ALTUS

Držač i bežični punjač…
7,40 €
Na stanju: 2.671
Prikaz zaliha
NOVO
37.989

SPECTAR 15

Držač i bežični punjač…
5,90 €
Na stanju: 995
Prikaz zaliha
%
37.948

ULTRA

Držač i bežični punjač…
7,50 €
Na stanju: 79
Prikaz zaliha
37.695

SPEED

Držač i bežični punjač…
12,99 €
Na stanju: 150
Prikaz zaliha
%
37.689

SOURCE

Držač i bežični punjač…
9,99 €
Na stanju: 1.719
Prikaz zaliha
37.610

LIMO

Držač mobilnih telefona za…
2,30 €
Na stanju: 3.545
Prikaz zaliha
37.609

BOT

Držač mobilnih uređaja za…
1,39 €
Na stanju: 15.917
Prikaz zaliha
%
37.349

DELFI

Držač mobilnih telefona za…
0,69 €
Na stanju: 5.570
Prikaz zaliha
37.612

FAST

Držač mobilnih telefona
4,95 €
Na stanju: 1.437
Prikaz zaliha


Vaš brend u pokretu – personalizovani auto gedžeti sa štampom

U svetu konstantne pokretljivosti, promovisanje vaše firme, proizvoda ili usluge postaje ključno za ostvarivanje prepoznatljivosti brenda. U tom kontekstu, mi iz Grom Trade-a, kao kompanije koja brine o svojim klijentima, donosimo inovativna rešenja u promociji vašeg poslovanja personalizovanim auto gedžetima. Naša raznovrsna kolekcija gedžeta za automobile ne samo što pruža praktičnost i funkcionalnost korisnicima, već i promoviše vaš brend dok su u pokretu.

Svaki auto gedžet iz našeg asortimana je pažljivo osmišljen da istakne i privuče pažnju. Uz mogućnost brendiranja i dodavanja štampanog logotipa ili reklamne poruke, svaki vozač koji koristi vaše gedžete u svom automobilu postaje potencijalni ambasador vašeg brenda.

Reklamni držači mobilnih telefona sa bežičnim punjenjem

Bilo da koristite pametni telefon za navigaciju, hands-free pozive ili jednostavno da biste uvek imali vaš mobilni uređaj na dohvat ruke, držači sa bežičnim punjenjem iz naše ponude će pružiti sve što je potrebno za udobnu i sigurnu vožnju. Bez obzira da li je u pitanju magnetni ili držač sa štipaljkom, uvek je to praktični dodatak u svakom automobilu, ali i predmet koji ima odličan potencijal da bude efektan marketinški alat. Na svakom auto gedžetu možemo po vašoj želji odštampati slogan ili logo vaše firme i učiniti ga predmetom koji će promovisati vaš brend u svakom vozilu. Možete ih koristiti u vozilima vaše firme ili ih pokloniti vašim klijentima, poslovnim partnerima ili zaposlenima.

Osvežite vozačko iskustvo vaših poslovnih saradnika ili zaposlenih u vašoj firmi uz naše personalizovane auto gedžete. Istražite našu ponudu i iskoristite mogućnost da vaša reklama putuje zajedno sa vašim klijentima šireći svest o vašem brendu širokom krugu potencijalnih potrošača i jačajući vaše veze sa postojećom klijentelom.

Close
Pozovi
0695566351