Zaštitna oprema

Grom Trade obezbeđuje kvalitetnu i raznovrsnu zaštitnu opremu kao što su maske, viziri i rukavice. Mislite na bezbednost i zdravlje svojih zaposlenih na vreme. Lako poručivanje, brza isporuka i konstatna snabdevenost maskama, vizirima i rukavicama nas izdvajaju od konkurencije. Pored redovnog posla  pripreme, štampe i distribucije promo materijala, potrudili smo se da obezbedimo zaštitnu opremu za sve firme u Srbiji.

Doba digitalizacije u kome živimo izdvojilo je internet i društvene mreže kao osnovni vid oglašavanja. Međutim, online reklamiranje ne može zameniti tradicionalno već je preporuka da se međusobno dopunjuju. Naša vizija je da svaka firma može obezbediti reklamni materijal kojim će dodatno unaprediti vidljivost firme.

Zaštitne rukavice od lateksa

Zaštitne rukavice od lateksa sa puderom su…

PRO SAFE 10

Zaštitna maska za jednokratnu upotrebu

PRO SAFE 50

Zaštitna maska za jednokratnu upotrebu

VIZOR

Zaštitni vizir

DFM 10

Zaštitna maska za jednokratnu upotrebu 10/1

DFM 50

Zaštitna maska za jednokratnu upotrebu

DFM KIDS 10

Dečja zaštitna maska za jednokratnu upotrebu

DFM KIDS 50

Dečja zaštitna maska za jednokratnu upotrebu

KN95 VENT

Zaštitna maska sa ventilom

Zaštitna oprema za Vas i Vaše kolege je najbolji način da se izborite sa trenutnom situacijom koja pogadja čitav svet. Rasprostranjenost virusa Covid-19 znatno otežava rad svakoj firmi, ali uz zaštitne maske, vizire i rukavice bićete u mogućnosti da održite normalan tok svog poslovanja. Grom Trade doo kao odgovorna kompanija se trudi da svim svojim partnerima i klijentima obezbedi zaštitnu opremu vrhunskog kvaliteta po najpovoljnijim cenama. Svi navedeni proizvodi poseduju svu neophodnu sanitarnu i medicinsku dokumentaciju kao i potrebne sertifikate za korišćenje. Zdravlje svih nas mora biti na prvom mestu. Čuvajte sebe kako biste mogli da sačuvate svoj kolektiv i svoj biznis.

Pošaljite nam upit

Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
+381 69 55 44 351 +381 69 55 33 351 Viber

KORISNIČKI SERVIS

Pozovi