Brendovi

Army

Brend Army se odnosi na pouzdane i kvalitetne punjive metalne kremen upaljače sa preklopom u poklon setu. Kremen i filter ovih upaljača su zamenjivi, a kućište je od visokoispoliranog, hromiranog čelika što im garantuje dugotrajnost i kvalitet. Imaju prepoznatljiv i specifičan dizajn po čemu se izdvajaju od ostalih upaljača u našoj ponudi. Zanimljiv poklon, jer je luksuzan ali istovremeno i neformalan.

Bruno

Brend se odnosi na proizvode iz robne grupe Torbe i putovanja čije su podgrupe: putne torbe, konferencijske i poslovne torbe, sportske torbe i rančevi, biorazgradive kese i papirne poklon kese, novčanik torbice. Proizvodi ovog brenda imaju najrazličitije namene – koriste se na seminarima i konferencijama, kao deo sportske opreme, ili svakodnevno u poslovnim ili kućnim aktivnostima. Iz ovog razloga pri izradi se koriste različiti materijali kao što su poliester, polipropilen, eko koža, juta, pamuk, polietilen, kraft papir, a sve u cilju zadovoljenja različitih potreba korisnika, kao i načina izrade.

Castelli

brend se odnosi na sve proizvode iz robnih grupa Kišobrani i Kućni setovi.

U okviru robne grupe Kišobrani možemo napraviti podelu na muške, ženske i dečije kišobrane sa ručnim ili automatskim otvaranjem, 6 ili 8 segmenata i različitih materijala (poliester, sirova svila, ultra-lagana svila). U ponudi su sklopivi i nesklopivi kišobrani koje je moguće koristiti u promotivne svrhe na najrazličitije načine, od jednokratne upotrebe, za masovnu promociju, do kišobrana koji mogu predstavljati ekskluzivni poslovni poklon. U Kućne setove spadaju: staklene i keramičke šolje i čaše, piksle, vinski setovi, vadičepi, otvarači za flaše i ostali proizvodi namenjeni za upotrebu u kuhinji, pripremanje ili serviranje hrane i pića i ostale poslove te vrste. Proizvodi ove vrste su sve popularniji zbog originalnosti i velikog broja mogućnosti za promotivnu upotrebu.

Explode

Brend koji se odnosi na robne grupe Tekstil i Kačketi. Proizvodi su izrađeni od različitih materijala, u velikom izboru veličina, kao muški, ženski, unisex ili dečiji modeli. Vrste artikala koje pripadaju ovom brendu su majice, polo majice, košulje, kravate, puloveri, dukserice, jakne, prsluci, kecelje, peškiri, kape, kačketi, šeširi, trake, rukavice, šalovi i slični proizvodi od tekstila namenjeni za odevanje. Svi proizvodi ovog brenda pripadaju kategoriji promotivni tekstil i nakon adekvatnog brendiranja mogu biti korišćeni kao radna uniforma, poslovni poklon, sportska oprema ili u masovnoj promociji.

Havana

Ovaj brend se odnosi na metalne upaljače visoke klase, luksuzne i u posebnim pažljivo dizajniranim pojedinačnim poklon pakovanjima visokog kvaliteta. Prodaju se u ograničenim količinama, služe kao luksuzni poslovni poklon pa samim tim spadaju u artikle višeg cenovnog ranga. Ovaj poslovni poklon je namenjen posebnim korisnicima, sa istančanim ukusom i snažnim stavom.

Itek

Brend se odnosi na plastične elektronske i kremen punjive upaljače odličnog kvaliteta i srednjeg cenovnog ranga. Odlikuje ih izuzetan kvalitet finalne obrade, plastike i pakovanja. Svi ITEK upaljači poseduju ISO sertifikat, a većina i CR sertifikat. ITEK proizvodi predstavljaju odličan izbor za masovne promocije bez kompromisa u kvalitetu proizvoda.

Pixo

Pixo je brend koji se odnosi na tehničke uređaje posebno prilagođene za brendiranje i obuhvata dve robne grupe: Tehnologiju i USB. USB flash memorije mogu imati plastično ili metalno kućište, a Tehnologija obuhvata različite uređaje kao što su auto punjači, razdelnici, slušalice za mobilne telefone, kompjutere i muzičke uređaje, power bank-ovi, kao i slični sitni tehnički uređaji. Veoma atraktivna robna grupa jer svi proizvodi imaju veliku upotrebnu vrednost, a prikladni su komuniciranje promotovnih poruka u svim delatnostima poslovanja.

Regent

Brend se odnosi na kvalitetne, visoko kvalitetne i luksuzne metalne hemijske olovke, rolere i penkale u poklon pakovanju. Proizvedene su od različitih legura metala sa različitim finalnim obradama ali im je namena ista – u pitanju je ekskluzivni poslovni poklon višeg cenovnog ranga. Najčešće se brendiraju laserskom gravurom, što dodatno utiče na prestižni izgled proizvoda. Izuzetan kvalitet izrade i sofisticirani dizajn preporučuju ga kao izbor ukoliko želite da ostavite jak utisak.

Ultra

Brend se odnosi na plastične nepunjive upaljače. Ono što je zajedničko za proizvode koji su zaštićeni ovim brendom je da su u pitanju plastični upaljači nižeg cenovnog ranga namenjeni za masovne promocije.

Premec

Ekskluzivni smo distributer za brend PREMEC.
Švajcarski brend koji je već 50 godina posvećen stvaranju vrhunskog iskustva u pisanju. PREMEC nudi kompletnu liniju proizvoda, a kroz modularni pristup sklapanja elemenata u različitim bojama ponuđeno je kreiranje jedinstvenih olovaka u skladu sa individualnim potrebama. Svaka PREMEC hemijska olovka već odiše izuzetnim kvalitetom i pre nego što je personalizovana jer je izrađene od visokokvalitetne plastike, odlikuje je unikatan dizajn a za pisanje se koriste kvalitetni švajcarski refili.

Pošaljite nam upit

Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

    KORISNIČKI SERVIS

    POZOVI