Filteri
Ukupno modela: 6
Poređaj: Prikazati:

Ručni alati

Grom Trade vam predstavlja ponudu alata, uključujući setove ručnih alata i odvijače sa izmenjivim ulošcima koji su pogodni za personalizaciju sa vašim logom, sloganom ili kontakt podacima vaše firme. Naši setovi su pažljivo odabrani kako bi zadovoljili različite potrebe korisnika, bilo da se radi o profesionalnoj radionici ili kućnim popravkama. Iskoristite šansu, pozovite nas da se dogovorimo oko dizajna i štampe i istaknite se među konkurencijom personalizovanim ručnim alatom.

NOVO
32.315

WHEEL BAMBOO

Set Ručnih alata
8,45 €
Na stanju: 1.453
Prikaz zaliha
NOVO
32.294

BOXICA

Odvijač sa izmenjivim ulošcima,…
4,45 €
Na stanju: 1.776
Prikaz zaliha
32.267

FIXER

Odvijač sa izmenjivim ulošcima
2,60 €
Na stanju: 2.645
Prikaz zaliha
32.180

PETROL

Set ručnih alata
5,75 €
Na stanju: 2.881
Prikaz zaliha
32.173

BOB

Set ručnih alata
6,90 €
Na stanju: 2.546
Prikaz zaliha
32.161

WHEEL

Set ručnih alata
5,20 €
Na stanju: 2.519
Prikaz zaliha


Personalizovani ručni alati – korisni i za klijente i za vas

Kada vaši klijenti koriste alat sa vašim logom ili sloganom, to nije samo praktičan predmet, već i lako uočljiva reklama za vašu kompaniju. Svaki put kada koriste alat, podsećaju se na vašu firmu i povezuju je sa uspešnim završetkom radova. Ova suptilna, ali efikasna strategija pomaže u širenju svesti o vašem brendu i jačanju poverenja kod klijenata.

Kvalitetan ručni alat u interesantnom promo pakovanju

Naši setovi ručnih alata dolaze u personalizovanim kutijama koje mogu da nose vaš logo, slogan ili neku drugu marketinšku poruku koju izaberete. Grom Trade setove ručnih alata možete pronaći u standardnim pakovanjima, ali i u ambalaži u obliku točka ili kantice za ulje, što može biti posebno lep poklon za vaše klijente ukoliko ste vlasnik auto servisa, tehničkog pregleda ili ako prodajete auto opremu. Na vama je da budete kreativni i odaberete onaj model koji najbolje predstavlja vaše poslovanje, a mi ćemo se potruditi da štampa, baš kao i alat bude kvalitetna i da dugo promoviše vaš brend.

Investirajte u reklamu koja se koristi  – odvijači sa izmenjivim ulošcima

Personalizovani odvijači sa izmenjivim ulošcima su praktičan alat koji se koristi svakodnevno u različitim radionicama, ali i kod kućnih popravki. Ako ih personalizujete sa štampanom oznakom vaše firme, postaju i efikasan marketinški alat koji neposredno povezuje vaš brend sa praktičnošću i korisnošću. Kroz ovakvu investiciju, vaš brend postaje deo svakodnevnog života vaših klijenata, stvarajući snažnu vezu i pozitivan utisak o vašem poslovanju.

Grom Trade vam nudi personalizaciju setova alata i odvijača sa izmenjivim ulošcima po povoljnim cenama. Neka brendirani ručni alat bude mali znak pažnje koji će vašim mušterijama i klijentima olakšati rad, a vama obezbediti unapređenu reklamnu kampanju. Istražite našu ponudu i odaberite najbolju promo soluciju. Kontaktirajte nas za detaljnije informacije.

Close
Pozovi
0695566351