Filteri
Ukupno modela: 6
Poređaj: Prikazati:

Slušalice bubice

Slušalice bubice sa personalizovanim reklamnim detaljima mogu da budu savršen spoj vrhunskog korisničkog iskustva, kvalitetnog zvuka i vizuelne privlačnosti. Sa različitim žičanim i bežičnim stereo modelima upakovanim u lepe kutije, nudimo vam širok spektar opcija za brending i promociju vašeg poslovanja. Bez obzira da li vaša ciljna grupa preferira aktivan način života ili profesionalan rad, dobiće savršen poklon, a vi odličan reklamni alat. Ne propustite priliku da se istaknete – poručite svoje personalizovane slušalice bubice i osigurajte da vaša reklama bude nezaboravna!

NOVO
38.022

TENOR

Bežične stereo slušalice
17,50 €
Na stanju: 1.515
Prikaz zaliha
NOVO
38.010

SONG

Bežične stereo slušalice
9,90 €
Na stanju: 2.471
Prikaz zaliha
NOVO
37.999

NITO

Bežične stereo slušalice
16,50 €
Na stanju: 2.599
Prikaz zaliha
NOVO
37.972

VOICE

Bežične stereo slušalice
13,50 €
Na stanju: 1
Prikaz zaliha
%
37.844

PLAY

Slušalice
0,99 €
Na stanju: 1.784
Prikaz zaliha
37.803

JACK

Slušalice
0,52 €
Na stanju: 11.231
Prikaz zaliha


Bežične slušalice – gedžet koji širi vašu reklamnu poruku

Reklamne slušalice bubice sa printom su sjajan način da korisnici povezani sa vašim poslovanjem uživaju u omiljenoj muzici i drugim audio sadržajima dok im je logo vaše firme ili vaša reklamna poruka stalno na oku. U našoj ponudi imamo slušalice koje su kvalitetne i udobne za nošenje i koje pružaju vrhunski zvuk, ali i ističu vaše poslovanje gde god da se koriste. Dopustite da ovaj popularni audio gedžet postane glasnik vašeg brenda!

H2: Personalizovane bubice – reklamni materijal namenjen širokoj ciljnoj grupi

Sa dobro osmišljenom personalizacijom, slušalice bubice su vrhunski marketinški alat i idealan poklon za vaše kupce, saradnike i zaposlene.

Poklonite ih svojim klijentima kao znak zahvalnosti za njihovu vernost i podršku, što će dodatno ojačati vaše poslovne odnose. Razmislite o davanju slušalica kao korporativnog poklona vašim saradnicima na poslovnim događajima ili sastancima, kako biste istakli vašu firmu i ostavili trajan utisak. Ukoliko vašu ciljnu grupu čine mladi, sigurno je da su bubice jedan od boljih reklamnih artikala iz Grom Trade ponude. A kada je u pitanju vaš tim, slušalice bubice su sjajan poklon za zaposlene kao deo korporativnih paketa ili kao nagrada za postignute ciljeve.

Istražite našu ponudu i poručite reklamne bubice sa kojima će vaši klijenti uživati u omiljenoj muzici, a vi u tome kako vaš brend raste. Ne propustite priliku da ovaj mali znak pažnje postane siguran put ka vašem velikom marketinškom uspehu.

Close
Pozovi
0695566351