Filteri
Ukupno modela: 5
Poređaj: Prikazati:

Slušalice

Personalizovane slušalice sa odštampanim logom ili sloganom, bilo da su u obliku bubica ili kao sklopive bežične slušalice, su idealan način da promovišete svoju firmu na inovativan i moderan način, posebno kod mlađe populacije. Sa kvalitetnim zvukom i udobnošću, naše slušalice pružaju vrhunski doživljaj slušanja i ističu vaš brend gde god da se koriste. Ne propustite priliku! Poručite svoje personalizovane slušalice iz našeg asortimana i osigurajte da vaš brend bude uvek u trendu!

NOVO
37.991

PIN

Slušalice
3,20 €
Na stanju: 9.665
Prikaz zaliha
NOVO
37.967

FADE

Sklopive bežične slušalice
12,90 €
Na stanju: 3.506
Prikaz zaliha
37.805

SOLO

Sklopive bežične slušalice
6,99 €
Na stanju: 1.990
Prikaz zaliha
37.835

STAGE

Sklopive bežične slušalice
8,90 €
Na stanju: 2.176
Prikaz zaliha
37.804

OPUS

Sklopive bežične slušalice
12,49 €
Na stanju: 1.677
Prikaz zaliha


Personalizovane slušalice – promo materijal za svaku priliku

Kada vi ili onima kojima ste ih poklonili koristite personalizovane slušalice, svaki ton postaje prilika za širenje vaše promotivne poruke. Bilo da je u pitanju upotreba na poslu, tokom treninga ili opuštanja kod kuće, brendirane slušalice ističu vašu reklamu na specifičan način i ostavljaju pozitivan utisak kod korisnika. Kvalitet zvuka, udobnost i moderan dizajn naših slušalica garantuju da će vaš brend biti primećen i zapamćen.

Poklon koji će pričati umesto vas

Slušalice su odličan poklon za različite prilike i ciljne grupe. Možete ih dati zaposlenima kao deo korporativnog poklon paketa ili kao nagradu za postignute ciljeve, ali isto tako i klijentima i poslovnim partnerima. Ovo je gest koji može dodatno ojačati poslovne odnose i ostaviti pozitivan utisak o vašem brendu. Slušalice su takođe popularan poklon i među studentima i mladima, ako su oni vaša ciljna grupa.

Slušalice sa vašim logom mogu biti odličan promotivni materijal na raznim događajima, sajmovima, ili promocijama. Deljenje slušalica kao besplatnih poklona može privući pažnju posetilaca i ostaviti dugotrajan utisak o vašem brendu.

Iskoristite našu ponudu slušalica sa štampanim promo detaljima kao snažan marketinški alat koji će istaći vašu kompaniju i privući pažnju klijenata i saradnika. Kontaktirajte nas i obezbedite da vaša reklama uvek bude upečatljiva i moderna!

Close
Pozovi
0695566351