Filteri
Ukupno modela: 7
Poređaj: Prikazati:

Ženske polo majice

Odevni predmeti mogu da budu ključni elementi efikasne promocije, a tu spadaju i ženske reklamne polo majice. U Grom Trade asoritmanu ženskih polo majica očekuje vas veliki izbor modela sa kratkim i dugim rukavima, klasične i strukirane varijante, prilagođene različitim stilovima i potrebama. Na vama je samo da istražite ponudu, odaberete majice i kažete šta želite da odštampamo na njima.

NOVO
special deal
50.068

GO GREEN LADY

Ženska polo majica, 180…
4,95 €
Dolazak
Prikaz zaliha
NOVO
special deal
50.066

ATLANTIC LADY

Ženska polo majica, 190…
6,50 €
Dolazak
Prikaz zaliha
52.003

LINDA

Ženska pamučna polo majica…
8,99 €
Na stanju: 7.967
Prikaz zaliha
50.044

UNA LSL

Ženska pamučna polo majica…
5,40 €
Na stanju: 745
Prikaz zaliha
50.039

UNA

Ženska polo majica, 180…
5,70 - 6,75 €
Na stanju: 15.653
Prikaz zaliha
special deal
50.033

TOP GUN LADY

Ženska polo majica, 210…
5,55 €
Na stanju: 7.454
Prikaz zaliha
special deal
50.010

SUNNY

Ženska polo majica, 180…
5,19 €
Na stanju: 49.950
Prikaz zaliha


Ženske polo majice sa štampom – raznolikost ponude

Naša kolekcija reklamnih ženskih polo majica nudi raznolikost kako bi zadovoljila različite potrebe i ukuse naših klijentkinja. Sa pažljivo odabranim krojevima, bojama i detaljima, ove majice pružaju ne samo udobnost, već i stilski izgled koji će istaći vaš brend na tržištu. Dolaze u različitim bojama, od osnovnih neutralnih tonova do živopisnih nijansi, kako bi se uklopile u svaku priliku i stil. Personalizacija ženskih polo majica pomoću vizuala vašeg brenda dodatno naglašava vašu prisutnost na tržištu i čini ženske polo majice sa štampom savršenim marketinškim alatom.

Elegantna promo opcija za svaku priliku

Dizajnirane kako bi istakle ženstvenost i eleganciju, polo majice za dame iz Grom Trade ponude dolaze u raznim bojama i dezenima, omogućavajući vam da pronađete savršen komad koji odgovara prilici i ciljevima kampanje. Bez obzira da li se koriste za poslovne sastanke, neformalne događaje ili svakodnevno nošenje, ove majice pružaju savršen balans između stila i udobnosti.

Štampa ili vez sa vašim logotipom ili natpisom na ženskim polo majicama dodatno pojačava njihovu marketinšku vrednost, kao alata koji će istaći vaš brend u svakoj prilici. Sa našim polo majicama za dame, možete biti sigurni da ćete ostaviti trajan utisak i istaći se kao brend koji ceni eleganciju i kvalitet.

Uvrstite u vašu reklamnu kampanju promo polo majice za žene kako biste pružili glamur i stil svojoj promociji. Kontaktirajte nas i poručite odgovarajuće modele kako bi vaš brend na najbolji mogući način bio prezentovan.

Close
Pozovi
0695566351