Filteri
Ukupno modela: 4
Poređaj: Prikazati:

Pantalone

U moru promotivnih materijala, jedan komad garderobe se ističe kao nezamenljiv – pantalone sa printom. U okviru Grom Trade asortimana dostupne su vam ženske, muške i unisex pantalone, kao i moderne ženske farmerke, svi modeli pogodni za štampu i brendiranje. Uz mogućnost personalizacije pantalona vaša kompanija će definitivno biti primećena i upamćena. Ne propustite priliku! Poručite reklamne pantalone iz naše ponude i osnažite vašu marketinšku kampanju!

special deal
58.026

CHINO LADY

Ženske pantalone
11,90 €
Na stanju: 6.141
Prikaz zaliha
%
58.020

TEXAS WOMEN

Ženske farmerke
7,99 €
Na stanju: 485
Prikaz zaliha
special deal
58.004

CHINO MEN

Muške pantalone
11,90 €
Na stanju: 10.090
Prikaz zaliha
58.064

CONOR

Unisex pantalone
20,80 €
Na stanju: 3.339
Prikaz zaliha


Personalizovane pantalone – raznovrsna ponuda za svaku priliku

Bez obzira na to da li tražite pantalone za posao, slobodno vreme ili posebne događaje, imamo pravu opciju za vas. Pantalone su dostupne u veličinama od XS do 3XL, kako bi svako mogao pronaći komad i kroj koji mu savršeno pristaje. Takođe, nudimo i muške, ženske i twin modele, što znači da možete upariti isti dizajn pantalona za sve članove tima ili grupu.

Sa širokom baletom boja na raspolaganju, možete odabrati pantalone sa štampom koje najbolje odgovaraju identitetu vašeg brenda ili ih prilagoditi temi i događaju. Materijali poput pamuka garantuju udobnost i kvalitet, osiguravajući da vaši zaposleni ili klijenti budu zadovoljni.

Promo pantalone sa printom – za vašu stilizovanu kampanju

Uz personalizovane pantalone iz naše ponude stvaranje jedinstvenog stila i kreiranje efikasne reklamne kampanje nikada nije bilo jednostavnije. Bez obzira da li organizujete korporativni događaj, timski izlet ili promociju proizvoda, reklamne pantalone će biti savršen dodatak vašoj kampanji. Kroz personalizaciju sa vašim reklamnim vizualima, pantalone postaju mobilni bilbordi koji promovišu vaš brend gde god da se pojave. Takođe, veliki izbor boja i veličina omogućava vam da prilagodite pantalone svojoj ciljnoj publici i da ih integrišete u vašu marketinšku strategiju na najefektivniji način.

Stilizujte reklamnu kampanju uz pomoć naših promo pantalona sa štampom i oduševite svoje klijente, zaposlene i poslovne partnere. Kontaktirajte nas i dopustite da vam pomognemo da ostvarite svoje marketinške ciljeve korak po korak.

Close
Pozovi
0695566351