Filteri
Ukupno modela: 5
Poređaj: Prikazati:

Unisex majice

Unisex majice sa štampom su deo Grom Trade asortimana reklamnog tekstila. Njihovi glavni atributi jesu široka primena i odličan kvalitet. Majice su, bez sumnje, nešto što svi rado nose pa je sigurno da će i vaša reklama “šetati” više nego ikada. U ponudi imamo majice od običnog i organskog pamuka, kao i majice dugih rukava. Istražite našu ponudu, kontaktirajte nas za dodatne informacije i dogovor oko štampanja slogana na majicama.

special deal
50.063

PREMIUM 180

Pamučna majica, 180 g/m2
3,15 - 3,49 €
Na stanju: 52.430
Prikaz zaliha
50.062

ORGANIC T

Majica od organskog pamuka,…
4,75 - 4,99 €
Na stanju: 117.850
Prikaz zaliha
Sublimacija
special deal
50.055

SUBLI

Majica predviđena za sublimaciju,…
2,59 €
Na stanju: 331
Prikaz zaliha
special deal
50.050

MASTER MEN

Pamučna majica, 150 g/m2
2,35 - 2,49 €
Na stanju: 617.471
Prikaz zaliha
50.030

MAJOR

Pamučna majica dugih rukava,…
5,39 €
Na stanju: 11.356
Prikaz zaliha


Majice sa štampom po želji predstavljaju odličan način promocije poslovanja. Reklamne majice iz uniseks kategorije znači da će ih rado nositi i muškarci i žene. Pripadaju klasičnom i funkcionalnom reklamnom materijalu koji se pokazao kao odličan saveznik brendova.

Unisex majice – raznolikost ponude

Pamučna majica omiljen je odevni predmet mnogima, a u našoj ponudi reklamne majice su uglavnom upravo od ovog materijala. Sem toga, reklamne majice iz Grom Trade ponude odlikuju se i najrazličitijim krojevima, bojama i dužinom rukava, pa će svako kod nas pronaći unisex majice po svojim željama i preferencijama pogodne za personalizaciju.

Za Vas ćemo majice personalizovati i dodati reklamne vizuale po želji. Sve što je potrebno je da izaberete one reklamne majice za koje smatrate da su najbolje za Vaše marketinške potrebe, a nema sumnje da će svi koji dobiju majice sa štampom rado da ih nose!

Široka primena unisex majica – za vaš tim ili događaje

Naša kolekcija unisex majica sa printom predstavlja savršen izbor za vaš tim, zaposlene ili promociju na događajima različitog karaktera. Izrađene od kvalitetnih materijala pružaju udobnost svima bez obzira na stil oblačenja koji preferiraju. Promo unisex majice su više od običnog odevnog predmeta – one predstavljaju timski duh i zajednički identitet, stvarajući atmosferu saradnje i pripadnosti, te su i iz tog razloga jako pogodne za reklamne kampanje.

Zašto ograničavati stil? Naše unisex majice su savršeno rešenje za sve! Bez obzira na pol, naše promo majice pružaju udobnost i eleganciju. Pronađite savršenu majicu koja odgovara svakom ukusu i istaknite svoj brend na svim nivoima. Istražite našu ponudu unisex majica i kontaktirajte nas kako bismo odštampali slogan po vašoj želji!

Close
Pozovi
0695566351