Filteri
Ukupno modela: 8
Poređaj: Prikazati:

Drvene olovke

Drvene olovke se izdvajaju kao jedan od najpopularnijih proizvoda iz Grom Trade ponude, budući da su reklamne olovke vrlo rasprostranjen i efikasan vid promocije. Odlučite se za drvene olovke na kojima može da stoji kratak slogan vaše firme ili logo uz kontakt podatke. Promocija brenda nikada nije bila lakša, a sve što je potrebno da dođete do ciljne grupe jesu personalizovane reklamne olovke, u ovom slučaju drvene, koje nikada ne prolaze nezapaženo. Kontaktirajte nas i poručite modele koji najviše odgovaraju vašim marketinškim ciljevima.

16.029

PIGMENT

Drvena olovka HB sa…
0,08 €
Na stanju: 72.652
Prikaz zaliha
12.014

BLACKY COLOR

Drvena olovka HB sa…
0,13 €
Na stanju: 44.725
Prikaz zaliha
12.013

PIGMENT WHITE

Drvena olovka HB sa…
0,07 €
Na stanju: 34.406
Prikaz zaliha
12.011

PIGMENT MINI

Drvena olovka HB sa…
0,035 €
Na stanju: 181.825
Prikaz zaliha
12.010

LORA

Drvena olovka sa gumicom
0,49 €
Na stanju: 4.277
Prikaz zaliha
12.008

LIFE

Drvena olovka HB
0,17 €
Na stanju: 38.796
Prikaz zaliha
12.002

BLACKY

Drvena olovka HB
0,12 €
Na stanju: 16.003
Prikaz zaliha
12.001

CARPENTER

Drvena olovka HB
0,24 €
Na stanju: 17.578
Prikaz zaliha


Drvene olovke su neizostavan deo svakog radnog prostora, bilo da je reč o kancelariji ili konferencijskim salama, pa personalizovane drvene olovke možete poslati kao poklon partnerskoj firmi ili ih pokloniti svojim zaposlenima koji će se na taj način i sami baviti promocijom brenda za koji rade.

Drvene olovke u različitim bojama

Grom Trade nudi drvene olovke u različitim bojama, pa imate mogućnost da izaberete bele, žute, crvene ili narandžaste grafitne drvene olovke. Kvalitet naših proizvoda se ogleda i u drvenim olovkama, pa već sada možete izabrati one koje odgovaraju vašim potrebama i dostaviti nam logo ili poruku koju ćemo odštampati na olovkama i tako učiniti vašu firmu vidljivijom.

Kvalitetna promocija je pola biznisa, zato iskoristite i ovu mogućnost da doprete do svoje ciljne grupe putem nečega što svi koristimo – drvenih olovaka. Pažljivo osmislite na koji način želite da iskoristite olovke, a štampa i krajnji izgled su u rukama Grom Trade-a koji može da se pohvali iskustvom, kvalitetom i pouzdanošću u radu.

Kome ih možete nameniti?

Naše reklamne grafitne olovke su savršen izbor za svakog ko želi kvalitetan, koristan i elegantan promo materijal. Bilo da ste vlasnik malog preduzeća koji želi da ostavi utisak na potencijalne klijente ili organizator događaja koji traži praktičan i lako dostupan promotivni materijal – brendirane drvene olovke su pravi izbor. Sa mogućnošću štampe vašeg logotipa, slogana ili reklamne poruke drvene olovke postaju važan deo vaše reklamne kampanje. Odaberite drvene olovke iz naše ponude i dozvolite nam da zajedno napravimo važan korak ka jačanju vašeg brenda.

Drvene olovke sa štampom – poklon koji piše srcem

Ukoliko želite da vaš poklon ostavi trajan utisak Izaberite drvene olovke sa printom koje govore više od reči. One su više od običnog poklona – one pišu srcem i odličan su alat za inspiraciju, podstičući vaše verne kupce, klijente ili poslovne partnere da nastave da sarađuju sa vama.

Učinite da svaki trenutak bude poseban uz dar koji ostavlja trag – grafitne olovke sa štampanim sloganom iz asortimana Grom Trade-a. Kontaktirajte nas i poručite svoje personalizovane drvene olovke sa kvalitetnom štampom i po pristupačnoj ceni.

Close
Pozovi
0695566351