Filteri
Ukupno modela: 3
Poređaj: Prikazati:

Šorcevi

Kompanija Grom Trade vam predstavlja ponudu šortseva koje možete sjajno iskoristiti kao individualni promo materijal koji će istaći vaše poslovanje na najbolji način. Ponuda obuhvata dečije i muške šortseve klasičnog kroja, idealne za letnje promocije i sportske događaje. Sa mogućnošću štampe vaših promotivnih poruka, slogana ili logotipa, garantujemo da će vaš brend biti upamćen. Pozovite nas i poručite svoje personalizovane šortseve i osigurajte da vaša kompanija bude primećena gde god da se nalaze oni koji ih nose!

58.010

BOXER

Muški šorts, 240 g/m2
8,75 €
Na stanju: 4.876
Prikaz zaliha
58.007

SPORTY KIDS

Dečji sportski šorts, 140…
2,39 €
Na stanju: 6.512
Prikaz zaliha
58.003

SPORTY

Muški sportski šorts, 140…
2,99 €
Na stanju: 5.567
Prikaz zaliha


Personalizovani šorcevi kao ideala promo materijal za leto

Šorcevi spadaju u grupu letnjih promo materijala koji ne samo da pružaju udobnost i stil tokom toplih meseci, već i veoma efikasno promovišu vaš brend. Sa odabranim sloganom i logotipom šorcevi postaju brendirani, a reklamna poruka koju nose postaje neizostavan deo letnjih aktivnosti vaših klijenata i saradnika.

Plaže, festivali, sportski događaji i druge letnje aktivnosti su mesto centralnih okupljanja tokom najtoplijeg godišnjeg doba pa će i vaša reklama biti u fokusu, jer će vaši klijenti rado nositi šorceve, ističući vašu kompaniju gde god da se nalaze.

Reklamni šotstevi – modeli u ponudi

Udobnost, funkcionalnost i dopadljiv vizuelni izgled su ključne karakteristike koje imaju  personalizovani šorcevi iz Grom Trade ponude. Sve ove karakteristike ih čine ne samo omiljenim odevnim komadom, već i snažnim marketinškim alatom koji će privući pažnju novih potencijalnih kupaca. U ponudi imamo muške i dečije šorceve od pamuka i poliestera pogodnih za preslikače, sito štampu ili vez. Kvalitet i dugotrajnost modela se podrazumeva kao i kod svih ostalih naših tekstilnih reklamnih proizvoda.

Iskoristite letnju sezonu da istaknete vaš brend na nov i inovativan način sa personalizovanim šorcevima koji će privući pažnju. Kontaktirajte nas da preciziramo detalje oko štampe i brendiranja.

Close
Pozovi
0695566351