Filteri
Ukupno modela: 4
Poređaj: Prikazati:

Dečje majice

Dečje majice sa štampom čine podkategoriju u okviru majica koje su deo velike Grom Trade ponude reklamnog materijala. U zavisnosti od toga čime se bavite i šta reklamirate, dečije majice sa štampom nesumnjivo predstavljaju unikatan način promocije Vaše firme, događaja ili proizvoda. U ponudi imamo klasične pamučne, ali i sportske dečije majice. Pogledajte ponudu i odaberite modele za štampu koje će brendirati vaše poslovanje.

Sublimacija
special deal
50.057

SUBLI KID

Dečja majica predviđena za…
1,70 €
Na stanju: 5.320
Prikaz zaliha
special deal
50.054

MASTER KID

Dečja pamučna majica, 150…
1,89 - 1,99 €
Na stanju: 24.128
Prikaz zaliha
%
50.011

MASTER KIDS

Dečja pamučna majica
0,99 €
Na stanju: 1.627
Prikaz zaliha
Sublimacija
50.045

RECORD KIDS

Dečja sportska majica sa…
2,75 €
Na stanju: 7.933
Prikaz zaliha


Ono što izdvaja naše promo dečije majice je izuzetan kvalitet i materijal, kao i raznovrsna ponuda. Ovakva vrsta promo materijala može da služi različitim namenama i ciljevima – odličan je način da obradujete najmlađe i izgradite poverenje, ali i veoma efektna reklama Vaše firme i brenda.

Dečije majice sa natpisom – raznovrsna ponuda

U našoj ponudi se nalaze dečije majice sa štampom u najrazličitijim bojama i veoma kvalitetnog materijala. Možete se odlučiti za reklamne dečije majice za dečake i devojčice klasičnog kroja ili sa raglan rukavima. Deca su najiskrenija bića i njima se bezgranično veruje, te su reklamne dečije majice idealan način za svaki vid promocije, jer deca u njima predstavljaju prave male pokretne reklame.

Mali ambasadori vašeg brenda

Naša kolekcija dečijih promo majica predstavlja fantastičan način da deca postanu ambasadori vašeg brenda. Njihova neobuzdana energija i neprestano kretanje omogućavaju vašoj poruci da dopre do širokog auditorijuma, bilo da se radi o školi, igralištu ili porodičnim okupljanjima.

Naša ponuda obuhvata različite veličine, prilagođavajući se potrebama dece svih uzrasta. Takođe, naše majice su izrađene od visokokvalitetnih materijala koji pružaju udobnost i trajnost, čineći ih savršenim izborom za aktivnu decu.

Oživite dečiji svet bojama i zabavom uz naše dečije reklamne majice brendirane po vašoj želji. Ove majice su idealan način da istaknete svoj brend dok istovremeno mamite osmeh na dečijim licima. Personalizujte majice sa vašim natpisima i obezbedite reklamni materijal koji će vas predstavljati uvek kada je dete u pokretu. Obezbedite vašem brendu neodoljivu vidljivost – istražite našu ponudu dečijih majica kao reklamnog materijala kontaktirajte nas i poručite željenu štampu!

Close
Pozovi
0695566351