Filteri
Ukupno modela: 5
Poređaj: Prikazati:

Donji deo trenerki

Donji deo trenerki je jedan od čestih materijala koji se koriste u svrhu brendiranja, s obzirom da omogućava kvalitetno i lako štampanje promotivnih poruka, slogana ili logotipa. Naš širok asortiman obuhvata muške, ženske i twin modele trenerki klasičnog kroja, prilagođene svakom ukusu i potrebi. Sa mogućnošću personalizacije vaša promotivna poruka će biti vidljiva na najbolji mogući način. Iskoristite ovaj promo materijal za unapređenje marketinške kampanje uz pomoć kvalitetne Grom Trade štampe.

NOVO
58.104

ABSOLUT TRACK

Unisex donji deo trenerke,…
14,90 €
Na stanju: 5.251
Prikaz zaliha
58.025

COOPER TRACK LADY

Ženski donji deo trenerke,…
13,40 €
Na stanju: 1.591
Prikaz zaliha
58.024

COOPER TRACK

Muški donji deo trenerke,…
13,40 €
Na stanju: 1.581
Prikaz zaliha
58.001

SPIRIT MEN

Muški donji deo trenerke,…
9,90 €
Na stanju: 3.589
Prikaz zaliha
58.002

SPIRIT WOMEN

Ženski donji deo trenerke,…
9,90 €
Na stanju: 1.885
Prikaz zaliha


Personalizovane trenerke – vaš brend, vaša pobeda

Premašite očekivanja sa personalizovanim donjim delom trenerki koje će ne samo zadovoljiti vaše potrebe, već i istaći vaš brend kao neprikosnovenog lidera na tržištu. Sa vašim logotipom ili sloganom istaknutim na ovoj vrsti sportske opreme, svaki korak postaje prilika za promociju vaše kompanije i izgradnju lojalnosti među kupcima i klijentima.

Reklamni donji deo trenerki predstavlja moćan marketinški alat koji će vam pomoći da se istaknete u masi i ostvarite značajan uticaj na svoju ciljnu publiku. Vaš brend postaje neizostavan deo sportskog iskustva, inspirišući igrače, navijače, rekreativce, klijente i poslovne partnere da pruže najbolje rezultate, privlačeći pažnju svih prisutnih.

Donji delovi trenerki sa štampom – savršen stil za svaku priliku

Donji deo trenerki predstavlja neizostavan deo sportskog autfita, a naša raznovrsna ponuda garantuje vrhunski kvalitet i udobnost za svaku priliku. Bez obzira da li preferirate klasičan ili moderniji izgled, naša kolekcija donjih delova trenerki obuhvata različite modele, boje i veličine, prilagođene svim potrebama i stilovima. Sa pažljivo odabranim materijalima (pamuk, poliester i reciklirani poliester) i kvalitetnom štampom, naši donji delovi trenerki pružaju savršenu kombinaciju udobnosti, izdržljivosti i brendiranja.

Personalizujte donji deo trenerki – obratite se Grom Trade timu i obezbedite kvalitetan promotivni odevni predmet koji će rado nositi svako. Iskoristite priliku! Pozovite nas i poručite štampu donjih delova trenerki koja će istaći vaše reklamne poruke na upadljiv i efektan način.

Close
Pozovi
0695566351