Filteri
Ukupno modela: 7
Poređaj: Prikazati:

Auto oprema

Za normalno funkcionisanje svakog automobila potrebni su određeni alati i oprema, a kada je ove elemente moguće personalizovati, onda ste na dobitku i vi, a i oni kojima ćete ih pokloniti. U Grom Trade ponudi se nalaze štitnici od sunca i grebači za led i sneg koje lako možemo personalizovati, odnosno obeležiti logom vaše firme ili nekim kratkim motom. To znači da ćete uvek biti prisutni u širokom krugu svih onih koji su korisnici automobila i alata potrebnih za njih. Istražite naše proizvode i kontaktirajte nas kako bismo dogovorili štampu na alatu koji će najbolje promovisati vaše poslovanje.

NOVO
34.546

RADIANT PRO

Štitnik od sunca za…
1,39 €
Dolazak
Prikaz zaliha
34.532

RADIANT SIDE

Štitnik od sunca za…
0,79 €
Na stanju: 7.597
Prikaz zaliha
34.531

RADIANT WHEEL

Štitnik od sunca za…
0,64 €
Na stanju: 6.410
Prikaz zaliha
34.530

RADIANT

Štitnik od sunca za…
1,29 €
Dolazak
Prikaz zaliha
34.088

ICELAND

Grebač za led i…
1,99 €
Na stanju: 1.722
Prikaz zaliha
34.079

BREAKER

Grebač za sneg i…
0,68 €
Na stanju: 2.159
Prikaz zaliha
32.050

NORWAY

3 u 1 grebač…
1,25 €
Na stanju: 2.503
Prikaz zaliha


Promo oprema za automobile

Promo oprema za automobile uključuje grebač za sneg i led i praktične štitnike od sunca, kako za vetrobransko staklo tako i za bočne prozore i za volan . Izbor je velik, pa možete birati na kojim tačno elementima želite da utisnete svoj logo, kontakt ili neko drugo obeležje firme.

Kvalitetna oprema koja će dugo trajati

Ono što posebno naglašavamo je kvalitet svih naših proizvoda koji se manifestuje kroz dugotrajnost i postojanost, pa možete biti sigurni da će oprema biti vrlo praktična i upotrebljiva u automobilima njihovih vlasnika. Praktičan štitnik od sunca ili strugač za led i sneg sa logom vaše firme bi mogao biti odličan poklon za poslovnog partnera ili saradnika. Ukoliko ste vlasnik servisa ili tehničkog pregleda može biti i odličan poklon za vaše klijente. Iskoristite mogućnost da svoju firmu ispromovišete i na ovaj način!

Darujte funkcionalnost i udobnost uz našu ekskluzivnu kolekciju auto opreme, idealnu kao poklon za vaše partnere i klijente. Naši štitnici od sunca pružaju zaštitu od vrućine, dok grebači za sneg i led olakšavaju pripremu za vožnju u zimskim uslovima. Neka vaši poslovni partneri osete vašu pažnju i brigu uz ove korisne poklone za njihova vozila. Iskoristite ponudu i iznenadite svoje saradnike auto opremom koja će im koristiti, a vaše poslovanje prezetovanti na najbolji način!

Close
Pozovi
0695566351