Filteri
Ukupno modela: 4
Poređaj: Prikazati:

Pametni satovi

Želite promotivni materijal koji će vaši klijenti, poslovni partneri, kupci ili zaposleni stalno nositi sa sobom? Reklamni pametni satovi iz našeg asortimana su pravi izbor za promociju poslovanja u pokretu! Naši promo pametni satovi sa vašim logom ili sloganom spajaju eleganciju, funkcionalnost i privlačnost koja ih čini efikasnim reklamnim materijalom. Ne propustite priliku da se istaknete na jedinstven način! Poručite personalizovane pametne satove iz našeg asortimana i osigurajte da vaš brend bude uvek i svuda prisutan!

NOVO
38.023

TRINITY

Pametni sat
16,50 €
Trenutno nedostupno
Prikaz zaliha
NOVO
37.974

COSMOS

Pametni sat
29,90 €
Trenutno nedostupno
Prikaz zaliha
NOVO
37.973

TRACKER

Pametni sat
19,90 €
Na stanju: 1.185
Prikaz zaliha
37.840

NEO

Pametni sat
9,90 €
Dolazak
Prikaz zaliha


Pametni satovi kao reklamni materijal – oslonite se na novu tehnologiju

Budite ispred konkurencije koristeći najnovije tehnologije u svrhu promocije vašeg poslovanja. Pametni satovi iz Grom Trade ponude se mogu personalizovati po vašoj želji kako biste pomoću njih mogli da jačate identitet vašeg brenda. Oni omogućavaju korisnicima da ostanu povezani i produktivni tokom čitavog dana, pa će ih uvek rado nositi i koristiti i tako pružiti priliku da vaši reklamni vizuali budu vidljivi širokom krugu vaših potencijalnih kupaca i klijenata.

Personalizovani pametni sat – idealan poklon za najbolje poslovne partnere

Pametni satovi sa printom su jedan od najboljih poklona kojim možete impresionirati vaše poslovne saradnike i ojačati saradnju. Svaki put kada vaši poslovni partneri pogledaju na pametni sat koji ste im poklonili kao znak pažnje i dobre saradnje, setiće se vaše firme i vašeg partnerstva, stvarajući trajan utisak i osnažujući poslovne veze. Satovi su odraz elegancije i kao poklon još od davnina daruju se najboljim radnicima i najzačajnijim saradnicima. To znači da će personalizovani sat koji poklonite biti mnogo više od predmeta koji se nosi na ruci.

Oslonite se na reklamne pametne satove kao na sredstvo koje vam može pomoći da ostanete ispred konkurencije i da vaš brend bude prepoznatljiv u današnjem digitalnom svetu. Kontaktirajte nas i otkrijte kako pametni satovi mogu unaprediti vašu reklamnu kampanju i pomoći vam da postignete svoje poslovne ciljeve.

Close
Pozovi
0695566351