Filteri
Ukupno modela: 11
Poređaj: Prikazati:

Vinski setovi

Vinski set predstavlja deo velike ponude Grom Trade reklamnih materijala koje odlikuje izuzetan kvalitet i funkcionalnost. Kako su vinski setovi neizostavan deo svake kuhinje i domaćinstva, personalizovan vinski set čini idealan način da svakoga ko ga koristi podsetite na vašu firmu i brend. Istaknite na nekom predmetu koji čini vinski set logo vaše firme, moto ili fotografiju koja predstavlja vaš brend i budite sigurni da ćete biti prisutni u svakom domu i domaćinstvu. Odaberite set koji vam se čini najboljim, kontaktirajte nas i pojačajte poslovne veze uz personalizovane vinske setove sa štampom.

NOVO
41.198

REBEL

Set drvena kutija sa…
21,90 €
Na stanju: 1.929
Prikaz zaliha
NOVO
41.197

FIESTA

Set drvena daska i…
8,95 €
Na stanju: 1.893
Prikaz zaliha
41.138

BAROLO

Vinski set u drvenoj…
28,50 €
Na stanju: 311
Prikaz zaliha
41.123

ROSE

Vinski set u drvenoj…
10,40 €
Na stanju: 157
Prikaz zaliha
41.122

MERLOT

Vinski set u drvenoj…
11,90 €
Na stanju: 956
Prikaz zaliha
41.121

BRUNELLO

Vinski set u drvenoj…
17,50 €
Na stanju: 546
Prikaz zaliha
41.098

MUSCAT

Drvena poklon kutija za…
5,25 €
Na stanju: 1.301
Prikaz zaliha
41.097

BAROQUE

Drvena poklon kutija za…
5,45 €
Na stanju: 2.173
Prikaz zaliha
%
41.088

PROSECCO

Vinski set u drvenoj…
7,99 €
Na stanju: 772
Prikaz zaliha
41.069

VINUM

Vinski set, 3/1
5,95 €
Na stanju: 4.370
Prikaz zaliha
41.036

BORDO

Drvena poklon kutija za…
4,45 €
Na stanju: 3.036
Prikaz zaliha


Vinski set – raznolika ponuda

Bez obzira na to kojim se poslom bavite, otvarač za vino ili drvena kutija za flašu čini izuzetno elegantan promo materijal koji će se svakome veoma svideti. Laserskom gravurom, štampom ili nalepnicom personalizujte predmete koji čine vinski set i na taj način promovišite svoju uslugu ili proizvod.

Izaberite predmet po želji i istaknite svoj brend na veoma poseban način. Vinski set je izuzetno pogodan za promociju firme, usluge i proizvoda, što pruža široke mogućnosti za kvalitetnu i efektnu reklamu. Sa štampanim sloganom, reklamni vinski setovi postaju simbol vaše poslovne izvrsnosti. Izrazite svoju poslovnu eleganciju kroz personalizovane vinske setove – poklon koji će oduševiti svakog i istovremeno promovisati vaš brend na svakoj svečanosti, maloj ili velikoj.

Vinski set u drvenoj kutiji

Vinski set u drvenoj kutiji – savršen poklon za vaše poslovne partnere i klijente! Ovakvi sofisticirani setovi, upakovan u prefinjenu drvenu kutiju, predstavljaju simbol elegancije. Sadrže praktične dodatke za otvaranje i posluživanje vina, koji se mogu personalizovati u štampani reklamni materijal koji nosi obeležje vašeg brenda. Neka ovaj luksuzni poklon postane simbol vašeg poslovnog stila i pažnje prema vašim saradnicima i klijentima. Iznenadite ih elegantnim vinskim setom i prelepim gestom i ostavite trajan utisak na njih.

Drvena poklon kutija za vino

Drvena poklon kutija za vino sa logom vaše firme je savršen poklon za posebne trenutke i posebne ljude! Prefinjena kutija u koju ćete upakovati dobro i kvalitetno vino predstavlja simbol elegancije. Izrađena od visokokvalitetnog drveta, zaštitiće flašu dobrog vina i posebno naglasiti pažnju i zahvalnost koju želite da iskažete svojim poslovnim partnerima i kupcima. Odličan je poklon, posebno ako imate vino koje ste proizveli sami i koje želite da poklonite.

Personalizovana štampana poruka ili logo dodatno će učiniti ovaj poklon jedinstvenim i nezaboravnim za primaoca. Bez obzira da li je u pitanju poslovni partner, prijatelj ili član porodice, drvena poklon kutija za vino će sigurno oduševiti svakog.

Iskoristite priliku i uz pomoć Grom Trade-a personalizujte sa stilom svoje poklone iz kategorije vinski setovi. Istaknite vaše poslovanje i vašu profesionalnost i ostavite neizbrisiv utisak. Obradujte poslovne partnere i zaposlene koji to zaslužuju!

Close
Pozovi
0695566351