Filteri
Ukupno modela: 4
Poređaj: Prikazati:

Portfolio

Donosimo vam elegantno rešenje za vaše poslovne potrebe – portfolio, jako koristan kancelarijski predmet koji u isto vreme može biti i idealan kao promo materijal. Naš asortiman obuhvata različite modele portfolia sa notesom, klasičnog ili modernog dizajna, prilagođene vašim potrebama. Istražite Grom Trade ponudu i izaberite portfolio koji vam se najviše dopada. Budite korak ispred konkurencije – poručite svoj personalizovani portfolio sa notesom još danas i istaknite se među konkurencijom!

34.579

AMERIGO

Portfolio sa notesom A5
13,90 €
Na stanju: 2.373
Prikaz zaliha
34.576

DIRECTOR

Portfolio sa notesom A5
11,50 €
Na stanju: 1.475
Prikaz zaliha
34.270

DUBLIN

Portfolio sa notesom A5
8,95 €
Na stanju: 3.000
Prikaz zaliha
34.418

ALCANTARA

Portfolio sa notesom A5
17,95 €
Dolazak
Prikaz zaliha


Personalizovani portfolio sa notesom – jedinstven poklon za poslovne partnere

Personalizovani portfolio sa notesom je izvanredan poklon koji sa jedne strane pruža praktičnost, a sa druge reflektuje profesionalnost i pažnju na detalje. Ovaj elegantni predmet nije samo običan poklon, već je u isto vreme i sjajan alat za promociju vašeg brenda.

Uvek kada kupci, poslovni partneri i vaši zaposleni koriste portfolio koji ste im poklonili na sastancima, konferencijama ili tokom svakodnevnog rada, vaš logo ili slogan će biti istaknuti, postajući tako vaša besplatna reklama. Personalizacija dodatno pojačava vrednost ovog poklona, čineći ga ne samo korisnim, već i emotivnim gestom koji izražava poštovanje i zahvalnost. Osim toga, portfolio sa notesom je izvrstan alat za organizaciju i produktivnost, što dodatno unapređuje korisničko iskustvo i jača vezu sa vašim poslovnim partnerima.

Reklamni portfolio – raznolika ponuda

Mi iz Grom Trade-a znamo koliko poslovnim ljudima znači dobar i kvalitetan reklamni portfolio. Zbog toga vam nudimo personalizaciju portfolia sa notesom koja će zadovoljiti sve vaše potrebe kako tehničke tako i estetske prirode. Bez obzira da li tražite eleganciju koja će odražavati profesionalnost vašeg brenda ili praktičnost koja će unaprediti vašu organizaciju, portfolio sa štampom je sjajan izbor. Sa opcijama kao što su različiti materijali, boje i stilovi, možete kreirati portfolio koji će se istaći i ostaviti trajan utisak kod vaših klijenata i poslovnih partnera.

Budite korak ispred konkurencije i investirajte u personalizovani portfolio koji će vaše poslovanje predstaviti na najbolji mogući način. Pogledajte našu ponudu i poručite modele koji vam se najviše dopadaju.

Close
Pozovi
0695566351