Filteri
Ukupno modela: 108
Poređaj: Prikazati:

Radna oprema

Radna oprema spada u grupu najkorišćenijih reklamnih materijala koji se nalaze u našoj ponudi. Personalizovana zaštitna obuća, radna odeća, sigurnosna odeća i druga dodatna radna oprema koju vam nudimo je jedan od najboljih načina da zaštitite vaše radnike, a da u isto vreme promovišete vašu firmu. Ne propustite ponudu koju imamo za vas. Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili sve detalje oko personalizacije i brendiranja radne opreme za što uspešniju promociju, ali i za pouzdanu zaštitu vaših radnika.

NOVO
58.128

UNO SR SUTAL

Skechers plitke radne patike…
80,00 €
Na stanju: 619
Prikaz zaliha
NOVO
58.124

COMODO

Radne čarape od pamuka…
6,45 €
Na stanju: 1.706
Prikaz zaliha
NOVO
58.126

ACTIV PANTS

Aktivni veš, donji deo
10,90 €
Dolazak
Prikaz zaliha
NOVO
58.125

ACTIV T-SHIRT

Aktivni veš, gornji deo
14,90 €
Dolazak
Prikaz zaliha
NOVO
58.114

PATENT

Radni kaiš
3,49 €
Dolazak
Prikaz zaliha
NOVO
58.131

TOPPER

Radni prsluk
28,00 €
Na stanju: 474
Prikaz zaliha
NOVO
58.130

SHARK

Lagane radne pantalone
49,50 €
Na stanju: 272
Prikaz zaliha
NOVO
58.129

UNO SR

Skechers ženske radne plitke…
73,00 €
Na stanju: 378
Prikaz zaliha
NOVO
58.127

IMPACT

Zaštitna bum kapa
7,80 €
Dolazak
Prikaz zaliha
NOVO
58.123

AERO

Radne čarape od recikliranog…
3,99 €
Na stanju: 2.133
Prikaz zaliha
NOVO
58.120

HAMMER STRETCH JACKET

Radna bluza
26,80 €
Dolazak
Prikaz zaliha
Sublimacija
NOVO
58.119

HI-VIZ PANTS

Hi-viz sigurnosne pantalone
64,00 €
Dolazak
Prikaz zaliha
NOVO
58.113

SG BASIC

Zaštitne rukavice
0,55 €
Dolazak
Prikaz zaliha
NOVO
58.111

PANTHER JACKET

Softshell jakna sa kapuljačom
53,50 €
Na stanju: 2.838
Prikaz zaliha
NOVO
58.110

PANTHER VEST

Softshell prsluk
37,40 €
Na stanju: 4.472
Prikaz zaliha
NOVO
58.109

PANTHER BERMUDA

Elastične radne bermude
29,50 €
Na stanju: 1.662
Prikaz zaliha
NOVO
58.108

PANTHER PANTS W

Elastične radne pantalone
49,50 €
Na stanju: 2.723
Prikaz zaliha
NOVO
58.107

PANTHER PANTS S

Elastične radne pantalone
37,50 €
Na stanju: 3.635
Prikaz zaliha
NOVO
58.122

HAMMER STRETCH BERMUDA

Radne berumde
19,50 €
Dolazak
Prikaz zaliha
NOVO
58.121

HAMMER STRETCH PANTS

Radne pantalone
24,50 €
Dolazak
Prikaz zaliha
Sublimacija
NOVO
58.118

HI-VIZ JACKET

Hi-viz sigurnosna zimska jakna
74,00 €
Dolazak
Prikaz zaliha
NOVO
58.112

TITAN

Plitke zaštitne cipele S3…
44,00 €
Na stanju: 2.697
Prikaz zaliha
Napravljeno u Evropi
58.078

BERING

Plitka zaštitna cipela S3…
62,50 €
Na stanju: 44
Prikaz zaliha
59.044

GLOW MESH

Sigurnosni prsluk
2,09 €
Na stanju: 2.679
Prikaz zaliha
Sublimacija
59.012

GLOW KID

Dečji sigurnosni prsluk
1,69 €
Na stanju: 931
Prikaz zaliha
Sublimacija
59.001

GLOW

Sigurnosni prsluk
2,09 €
Na stanju: 24.328
Prikaz zaliha
58.102

SG ANTICUT PU

Zaštitne rukavice
2,30 €
Dolazak
Prikaz zaliha
58.101

SG FLEXY

Zaštitne rukavice
2,30 €
Na stanju: 5.445
Prikaz zaliha

Radna oprema se koristi pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti, lako se zapaža i predstavlja odličan način da reklamirate svoj brend. Naš asortiman je zaista velik, pa vas pozivamo da ga detaljno istražite a zatim i poručite odevne zaštitne predmete sa štampanim detaljima vašeg poslovanja.

Reklamna radna odela – šarolika ponuda za svakoga

Radne pantalone, bermude, jakne, kao i  muški, ženski i prsluci za decu deo su naše šarolike ponude namenjene svim uzrastima. Reklamna radna oprema različitih boja i veličina odgovara širokom spektru delatnosti, pa tako može biti prava odluka i za Vašu firmu. Radna odela sa našim reklamnim materijalom osiguraće vam sjajnu promociju i zadovoljstvo vaših zaposlenih.

Bezbednost na prvom mestu

Reklamna radna oprema koju nudimo je pouzdan partner za obavljanje svakog posla. Kako je veoma praktična, radna oprema ima veliku potražnju i prepoznatljivost na tržištu. Prilikom rada je najvažnije da budete bezbedni, a radna odela i adekvatna obuća su pravi način da se zaštitite. Deo ponude čine i zaštitne rukavice raznih vrsta (za jednokratnu i višekratnu upotrebu), štitnici za kolena i još puno različitih artikala. Personalizovane jakne, bluze i duksevi, pantalone i kombinezoni pomažu da vi i vaši zaposleni radite neometano, a pritom reklamirate svoje poslovanje.

Reklamna odeća za hladne dane

Zimske jakne iz naše ponude odlikuju odličan kvalitet materijala i pristupačne cene. Potražite modele sa kapuljačom ili bez nje, a mi ćemo po vašoj želji odštampati logo, slogan ili reklamnu poruku. Jakne su dizajnirane tako da omogućavaju bezbedan i komforan rad i uglavnom dolaze sa više džepova, a često i sa praktičnim odeljcima za alat.

Radni kombinezoni – udobna i praktična zaštitna odela

Radne pantalone sa tregerima i polukombinezoni deo su osnovne zaštitne opreme radnika u različitim delatnostima. U pitanju su modeli koji se prave od kvalitetnih tkanina, sa podesivim tregerima i ojačanjima od poliestera na mestima koja su izložena većem habanju (džepovi, kolena, leđa). Kao dopunsko ojačanje, većina zaštitnih kombinezona i radnih jakni ima trostruke štepove i ringlice.

Metodom sito štampe ili veza radne kombinezone i radna odela sa štampom, kao i bilo koji drugi deo zaštitne opreme možete da pretvorite u pokretnu reklamu svoje firme. Reklamne pantalone i bluze koje obezbeđuju udobnost i sigurnost u radu i ujedno promovišu vaše poslovanje – pravi su primer kako možete da spojite lepo i korisno u biznisu.

Zaštitne čizme i cipele – za bezbedan rad

U Grom Trade ponudi nalazi se i veliki izbor radne i zaštitne obuće. Kao osnovni deo radne opreme zaposlenih u raznim profesijama, pogotovo za građevinske radnike, majstore, električare, varioce i montere, obuća mora biti pažljivo odabrana. Pored toga što osigurava visok stepen bezbednosti na radnom mestu i u radu na terenu, zaštitna obuća treba da pruži i maksimalan komfor.

Udobni modeli radnih cipela i patika iz našeg asortimana izrađeni su od najkvalitetnijih materijala. Većina plitkih i dubokih cipela napravljena je od vodootporne prirodne kože i paropropusnih tkanina, sa đonom od poliuretana i međuđonom od nerđajućeg čelika. Prema tome, reč je o izuzetno izdržljivoj i prijatnoj obući, u kojoj je bezbedan rad zagarantovan.

Najčešća pitanja i odgovori

Radna oprema je jedan od najčešće korišćenih reklamnih materijala pa je sasvim logično da klijenti imaju i najviše pitanja u vezi nje. Evo nekoliko onih koja se često ponavljaju kao i odgovora na njih.

Da li nudite radnu opremu sa ojačanjima?

Radna oprema iz Grom trade ponude uglavnom poseduje potrebna ojačanja. Nudimo reklamne radne pantalone sa ojačanjima od CORDURA 500D tkanine na kolenima, kao što je model AVIATOR BIB PANTS. Neki modeli imaju ojačanja u vidu trostrukih štepova i ringlica poput Craft pants.

Što se tiče reklamnih radnih bluza i jakni, kvalitet materijala je vrhunski, većina ima vodootporne rajsferšluse i ojačanja tkanine na laktovima. Dostupni modeli ovakvih specifikacija su Aviator jacket i Hammer jacket sa ojačanjima od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju (džepovi, ramena, laktovi).

Da li imate radne prsluke u svim veličinama?

Značajan deo našeg asortimana radne opreme čine reklamni prsluci, kao i fluorescentni prsluci za decu i odrasle. Nudimo muške prsluke u raznim bojama i veličinama od S do 3XL poput štepanih modela Best, ali i onih sa visokom kragnom Skiper Vest, ili prsluka sa kapuljačom i laganim punjenjem Jet Men.

Od ženskih modela dostupni su Jet Women, Nova Women itd.

Sigurnosni fluorescentni prsluci dostupni su u svim veličinama i u modelima Spark, Glow Mesh, Glow Kid, Glow Color.

Koje artikle od brušenog polara imate u ponudi?

U Grom trade ponudi nalazi se i nekoliko modela muških i ženskih dukserica i prsluka od brušenog polara. Dukserica Glecher Zip izrađuje se sa rajsferšlusom do pola u veličinama od XS do 3XL. Dostupni su i razni modeli iz Polaris programa (Polaris Vest, Polaris Lady).

Kako da izaberem odgovarajuću veličinu radne opreme za svoje radnike?

Ukoliko imate poteškoća da izaberete odgovarajuću veličinu jakne, radne bluze i pantalona za svoje zaposlene, u opisu svakog artikla na Grom trade možete pronaći i grafikon veličina, kao i dostupne količine za svaku veličinu (S, M, L, XL, XXL, 3XL).

Da li su radne cipele iz Grom trade ponude vodootporne?

U Grom trade asortimanu postoje modeli radne obuće izrađeni od vodootpornih materijala. Plitka zaštitna cipela Cement ima gornji deo od vodootporne prirodne kože sa teksturom i unutrašnjost od materijala sa visokim stepenom paropropusnosti. Kod modela Dolphin prisutan je paropropusni vodootporni mikrofiber u kombinaciji sa reflektivnim detaljima, vodootpornom PROAIR tkaninom i najlonom. Ako su vam za rad potrebne duboke cipele, od vodootpornih modela dostupni su Concrete i Sparrow.

Koje tehnike štampe koristite na radnoj opremi?

Reklamna radna oprema u Grom trade asortimanu radi se različitim metodama. Zavisno od modela, poruke i logotip na jaknama, bluzama, prslucima i pantalonama štampamo tehnikama sito štampe, preslikača i veza.

Close
Pozovi
0695566351