Filteri
Ukupno modela: 4
Poređaj: Prikazati:

Juta kese

U današnjem svetu gde se sve više pažnje posvećuje očuvanju životne sredine, juta kese postaju ne samo praktičan, već i ekološki prihvatljiv promo materijal. Grom Trade vam predstavlja asortiman juta kesa kao izvanredan način da istaknete svoj brend na ekološki odgovoran način. Naša kolekcija juta kesa obuhvata različite modele, klasičnog ili modernog dizajna, prilagođenih svakom korisniku. Iskoristite priliku poručite promo juta kese sa štampanim detaljima i budite deo pozitivne promene!

NOVO
34.589

MAGNOLIA

Torba
3,80 €
Na stanju: 14.443
Prikaz zaliha
34.156

MAKARENA

Torba
2,39 €
Na stanju: 11.737
Prikaz zaliha
34.141

JUTA

Torba
3,15 €
Na stanju: 535
Prikaz zaliha
34.239

TAHITI

Torba
2,60 €
Dolazak
Prikaz zaliha


Eko stil na delu – personalizovane juta kese sa vašim logom

Personalizovane juta kese sa vašim logom predstavljaju savršen spoj održivosti i efikasne promocije brenda. Ne samo da su ekološki prihvatljive, već su i praktične za svakodnevnu upotrebu, pružajući vam priliku da istaknete brend na odgovoran način. Bilo da se koriste za kupovinu, kao poklon ambalaža ili na događajima, personalizovane juta kese postaju simbol vaše posvećenosti zaštiti životne sredine i odgovornom poslovanju. Takođe, bitna njihova karakteristika je i dug vek trajanja. Kvalitet izrade je odličan, pa je velika verovatnoća da će dugo promovisati vaše poslovanje.

Karakteristike jutanih kesa sa printom

Svakako najvažnija karakteristika juta kesa sa štampom, gledano sa ekološke strane je održivost. Sam materijal je biorazgradiv te ne šteti životnoj sredini. Osim toga, juta je čvrst materijal pa su i juta kese i torbe jako izdržljive. Prirodan izgled se podrazumeva i lako se mogu prilagoditi različitim modnim stilovima.

Pozovite nas radi dogovora o personalizaciji i štampi na juta kesama, obezbedite sebi i svojim klijentima ekološki prihvatljive kese koje će promovisati vaš brend na upečatljiv način.

Close
Pozovi
0695566351