Filteri
Ukupno modela: 3
Poređaj: Prikazati:

Šeširi

Pored kačketa, deo naše ponude čine i šeširi! U Grom Trade asortimanu nalaze se klasični šeširi od poliestera, ali i slameni za plažu i vrele dane. Kao dodatni aksesoar takođe možemo da vam ponudimo i trake za šešire u različitim bojama na kojima se može odštampati logo, slogan ili drugi reklamni natpis za koji se odlučite. Izaberite model šešira sa ili bez trake i pozovite nas oko svih detalja štame, personalizacije i poručivanja.

53.025

SOL

Šešir bez trake
1,55 €
Na stanju: 3.916
Prikaz zaliha
53.019

HARRY

Šešir bez trake
0,99 €
Na stanju: 4.472
Prikaz zaliha
53.018

PROMO BAND

Traka za šešir
0,24 €
Na stanju: 19.041
Prikaz zaliha


Šeširi – vrhunski reklamni materijal za leto

Reklamni šeširi omiljen su aksesoar na plaži, ali i van nje, naročito po velikim vrućinama, a oni sa natpisom ili logom vašeg brenda predstavljaće i sjajan način da promovišete biznis kojim se bavite. Harry, Hemingway i Sol su neki od modela šešira iz naše ponude promotivnog materijala koji su najtraženiji. Svaki od njih pokazao se kao odličan u funkciji promocije vašeg poslovanja.

Promo šešir – proizvod koji će vas promovisati na svakom mestu

Promo šeširi su savršen način da vaš brend istaknete na različitim mestima i događajima. Muzički festivali, sportska takmičenja, plaže i letovanja, pa čak i poslovni događaji na otvorenom mogu biti odlična prilika da istaknete vaše reklamne poruke. Šeširi sa printom će privući pažnju velikog broja ljudi.

Ojačajte svoju marketinšku kampanju uz personalitovane šešire iz ponude na Grom Trade sajtu. Izaberite model i slogan koji želite da odštampamo i pozovite nas kako bismo vam pomogli da se istaknete na tržištu.

Close
Pozovi
0695566351