Filteri
Ukupno modela: 6
Poređaj: Prikazati:

Sportske majice

Grom Trade u svom asortimanu reklamnog materijala ima i kvalitetne sportske majice, koje će vaš brend istaći na sportskim događajima, treninzima, ali i van njih. Naša ponuda obuhvata muške i ženske sportske majice sa klasičnim i raglan rukavima, prilagođene svakom stilu i aktivnosti. Bilo da se ljudi kojima ćete ih pokloniti bave trčanjem, vežbanjem u teretani ili nekim ekipnim sportom, naše reklamne sportske majice će im pružiti udobnost, a vama odličnu promociju. Pozovite nas i poručite svoje promotivne sportske majice i ostvarite marketinške ciljeve sa stilom!

Sublimacija
NOVO
50.046

CROSSFIT

Sportska majica kratkih rukava,…
2,99 €
Dolazak
Prikaz zaliha
Sublimacija
NOVO
50.047

CROSSFIT LADY

Ženska sportska majica kratkih…
2,99 €
Dolazak
Prikaz zaliha
Sublimacija
50.022

RECORD

Sportska majica sa raglan…
3,49 €
Na stanju: 37.261
Prikaz zaliha
Sublimacija
50.042

TEE LADY

Ženska sportska majica kratkih…
3,39 €
Na stanju: 6.652
Prikaz zaliha
Sublimacija
50.041

TEE

Sportska majica kratkih rukava,…
3,39 €
Na stanju: 13.011
Prikaz zaliha
Sublimacija
50.023

RECORD LADY

Ženska sportska majica sa…
3,49 €
Na stanju: 20.804
Prikaz zaliha


Ostavite trag na marketinškom terenu

Reklamne sportske majice omogućavaju vam da ostavite trajan trag na polju marketinga. Sa raznolikim izborom boja, dezena i stilova, naše majice nisu samo funkcionalne, već predstavljaju i moćan marketinški alat koji će istaći vaš brend u svakoj prilici.

Kroz sportske aktivnosti, vaš brend će biti u centru pažnje, privlačeći poglede ljudi. Bez obzira da li se radi o timskim sportovima, rekreaciji ili individualnim vežbama, naše promo sportske majice će biti neizostavan deo opreme koja šireći priču o vašem brendu i čineći ga vidljivim na svakom koraku.

 

Sportske majice sa štampom – raznovrsna ponuda

Sportske majice su dostupne u svim veličinama, od S do 3XL, prilagođene potrebama vaših zaposlenih, klijenata ili kupaca, ali i izrađene od kvalitetnih materijala koji omogućavaju udobnost tokom svake aktivnosti. Sa personalizovanim dizajnom koji sadrži obeležja brenda, sportske majice postaju moćno marketinško oružje koje će ostaviti snažan utisak na publiku.

Odaberite naše personalizovane sportske majice kako biste istakli svoj brend na marketinškom terenu. Kontaktirajte nas, saznajte kako možemo zajedno unaprediti vašu marketinšku strategiju i istovremeno promovisati vaš brend na najefikasniji način!

Close
Pozovi
0695566351