Filteri
Ukupno modela: 9
Poređaj: Prikazati:

Plastični privesci

Kompanija Grom Trade je vaš pouzdan partner u promociji vašeg poslovanja. Za vas smo pripremili bogatu ponudu plastičnih reklamnih privezaka po najpristupačnijim cenama, uključujući priveske sa metrom i libelom, sklopivim lenjirom i otvaračem za flaše. Iskoristite mogućnost da uz naše plastične priveske sa printom praktično, efikasno i povoljno promovišete vaše poslovanje. Na vama je samo da odaberete model i kontaktirate nas kako bismo utanačili detalje štampe i personalizacije.

33.196

TOKEN

Plastični privezak za ključeve
0,19 €
Na stanju: 16.732
Prikaz zaliha
33.180

RULER

Sklopivi lenjir sa metalnim…
1,20 €
Na stanju: 5.041
Prikaz zaliha
33.162

HOME

Plastični privezak za ključeve…
0,49 €
Na stanju: 10.595
Prikaz zaliha
33.160

MILE

Plastični privezak za ključeve…
0,39 €
Na stanju: 17.488
Prikaz zaliha
33.130

CLIPER

Plastični privezak za ključeve…
0,23 €
Na stanju: 2.162
Prikaz zaliha
33.128

LOCKER

Plastični privezak za ključeve
0,25 €
Na stanju: 30.767
Prikaz zaliha
33.072

HUGO

Plastični privezak za ključeve…
0,49 €
Na stanju: 11.355
Prikaz zaliha
33.070

COP

Plastični privezak za ključeve…
0,65 €
Na stanju: 11.616
Prikaz zaliha
33.052

BRICK

Plastični privezak za ključeve…
0,49 €
Na stanju: 7.367
Prikaz zaliha


Plastični privesci za ključeve sa dodatnim funkcijama

Neka privesci za ključeve koje ćete pokloniti zaposlenima i klijentima budu više od običnih poklona! Grom Trade plastični privesci za ključeve nude dodatne funkcionalnosti koje čine svakodnevne zadatke lakšim. Sa opcijom privezaka sa metrom, libelom ili otvaračem za flaše, svaki privezak postaje višenamenski koristan alat. Ukoliko poslujete u oblasti ugostiteljstva, trgovine pićima ili izvodite građevinske radove, neki od naših personalizovanih plastičnih privezaka može postati vrhunski promoter vašeg poslovanja!

Odaberite plastične priveske sa dodatnim funkcijama na kojima ćemo odštampati logo, reklamnu poruku, slogan ili drugi motiv po vašoj želji koji najbolje predstavlja vaše poslovanje. Neka vaš brend bude povezan sa praktičnošću i funkcionalnošću – kontaktirajte nas i osigurajte svoje personalizovane plastične priveske već danas!

Plastični privesci za ključeve u različitim oblicima

Naša kolekcija plastičnih privezaka dolazi u različitim oblicima, od klasičnih do nekonvencionalnih, omogućavajući vam da izaberete onaj koji najbolje odgovara vašem poslovanju. Ako se vaša firma bavi nekretninama, možete svojim klijentima za uspešno obavljen posao pokloniti privezak u obliku kućice sa vašim logom, kako bi ih podsećao na dobru saradnju, ali i reklamirao vaše poslovanje. Takođe, bilo da je u pitanju trgovina automobilima, servis, registracija ili prodaja auto-delova, plastični privesci u obliku automobila sa odštampanim nazivom i logom vašeg preduzeća mogu biti izuzetan poklon koji će vas promovisati na svakom koraku.

Neka vaš mali znak pažnje prema klijentima bude nezaboravan uz naša personalizovana rešenja sa štampom na plastičnim privescima. Sa raznovrsnim bojama i dizajnima, privesci su idealan način da pokažete pažnju i zahvalnost za uspešnu saradnju.

Close
Pozovi
0695566351