Filteri
Ukupno modela: 4
Poređaj: Prikazati:

Radne bermude

Tražite radnu odeću koja će i u letnjem periodu reklamirati vaše poslovanje, a opet biti prijatna za nošenje? Pogledajte ponudu radnih bermuda koju smo pripremili za vas i više sjajnih modela među kojima su i elastične radne bermude. Ovi odevni komadi su idealni  za vaše zaposlene tokom vrelih dana. Istražite Grom Trade asortiman radnih bermuda, odaberite odgovarajuće reklamne motive i konkatirajte nas za dogovor oko detalja.

NOVO
58.109

PANTHER BERMUDA

Elastične radne bermude
29,50 €
Na stanju: 1.600
Prikaz zaliha
NOVO
58.122

HAMMER STRETCH BERMUDA

Radne bermude
19,50 €
Dolazak
Prikaz zaliha
58.060

GARD BERMUDA

Radne bermude
16,40 €
Na stanju: 184
Prikaz zaliha
%
58.050

RAPID BERMUDA

Radne bermude
37,50 €
Na stanju: 87
Prikaz zaliha


Odeća kao reklamni materijal za letnje dane

Osigurajte da i u letnjim mesecima vaši zaposleni nose odeću koja je komforna i u isto vreme promoviše vaš brend. Sa našim radnim bermudama i vašim reklamnim sloganom, radnici ne samo da će se prijatnije osećati već će biti i produktivniji. Zauzvrat, vi ćete dobiti reklamu koja ima veliku vidljivost. Sa širokim izborom modela i veličina pronađite savršene bermude koje odgovaraju vašim potrebama. Izaberite kvalitet i funkcionalnost uz naše radne bermude i istaknite se tokom letnjih radnih dana!

Bermude od kvalitetnog materijala koji garantuje dugotrajnost

Udobnost i praktičnost čine radne bermude omiljenim izborom, posebno u građevinskom sektoru. Materijali od kojih su napravljene su izuzetno izdržljivi i otporni na habanje, što ih čini dugotrajnim rešenjem za svakodnevno nošenje. Pored toga, moderne radne bermude imaju i brojne funkcionalne džepove za praktično nošenje alata i drugih sitnica.

Ukoliko na njima odštampamo logo ili slogan po vašoj želji, one mogu biti deo identiteta vaše firme, obezbeđujući prepoznatljivost brenda među zaposlenima i klijentima. Bez obzira na industriju u kojoj poslujete, radne bermude su ključni komad radne odeće koji kombinuje udobnost, funkcionalnost i stil.

Istražite ponudu na našem sajtu i odaberite model koji najviše odgovara vašim marketinškim ciljevima. Budite sigurni da ćete dobiti radne bermude vrhunskog kvaliteta koje će istovremeno unaprediti profesionalni izgled vaših zaposlenih i širiti svest o vašem brendu. Obratite nam se već danas i otkrijte kako vam možemo pomoći u kreiranju personalizovanih radnih bermuda koje će istaći vašu firmu na tržištu.

Close
Pozovi
0695566351