Filteri
Ukupno modela: 3
Poređaj: Prikazati:

Lampe

Lampe su još jedan od predmeta koji se nalazi u ponudi našeg reklamnog materijala i čija je glavna odlika izuzetan kvalitet. Najbolji reklamni materijal je onaj koji je dopadljiv i koristan, a koji u isto vreme jača brending. I zaista, brendirane baterijske lampe kao i privesci za ključeve od bambusa sa LED lampom će vašem brendu obezbediti odličnu reklamu, a vašim partnerima, klijentima ili kupcima biti jako korisna stvarčica. Pogledajte kompletnu ponudu, odaberite reklamnu lampu koju želite da personalizujete i kontaktirajte nas oko detalja.

NOVO
32.307

WICK

Privezak za ključeve sa…
0,85 €
Na stanju: 4
Prikaz zaliha
33.012

GLIT

Plastični privezak za ključeve…
0,40 €
Na stanju: 23
Prikaz zaliha
32.078

MAJORKA

Baterijska lampa (9 LED)
1,35 €
Na stanju: 14
Prikaz zaliha


Upravo reklamne lampe i sve njihove varijacije iz naše ponude predstavljaju neke od predmeta koje će svako rado i često koristiti ali retko ko bi ih kupio za sebe. Zato je baterijska lampa, kao i ostale vrste izuzetno korisnih reklamnih lampi iz naše ponude, odličan reklamni materijal za svaku firmu i kompaniju.

Baterijske lampe – da se vaš brend vidi i kada je mrak

Neka vaš brend svetli čak i u najmračnijim trenucima uz naše reklamne baterijske lampe! Sa visokokvalitetnim LED osvetljenjem i jasno vidljivim logom, ove lampe će osigurati da vaš brend bude primećen u svim situacijama. Promo baterijske lampe predstavljaju odličan reklamni materijal za sve, ali posebno za trgovine koje se bave prodajom rasvete. Iskoristite priliku da unapredite svoju marketinšku strategiju i investirajte u reklamni materijal koji će vam osigurati vidljivost u svakom trenutku!

Pomoćne i baterijske lampe – velika ponuda

Male lampe na privescima za ključeve i baterijska lampa koja se često nađe kao odlično rešenje u kolima ili kući, deo su naše ponude reklamnog materijala. Nema sumnje da će se svako ko dobije ovakav proizvod u reklamne svrhe oduševiti – predmeti kao što su baterijska lampa, pomoćno svetlo ili privezak za ključeve sa lampom, izuzetno su korisni, a u isto vreme i nesvakidašnji, pa ćete napraviti i odličan efekat iznenađenja poklanjajući ih.

Prezentujte svoj brend u najboljem svetlu uz personalizovane baterijske lampe iz Grom Trade ponude! Iskoristite priliku da svojim klijentima poklonite praktičan i atraktivan reklamni predmet. Osvetlite svoj put ka uspehu – kontaktirajte nas i poručite brendirane baterijske lampe za vašim logom ili sloganom!

Close
Pozovi
0695566351