Filteri
Ukupno modela: 2
Poređaj: Prikazati:

Softshell prsluci

Ukoliko tražite potpuno nov način da se predstavite ciljanoj grupi potrošača probajte sa perosnalizovanim softshell prslucima. U okviru Grom Trade ponude dostupni su vam ženski i muški softshell prsluci na koje po vašoj želji možemo odštampati obeležja vaše firme ili odabranu reklamnu poruku. Pogledajte modele i dizajn koji imamo u ponudi i poručite personalizaciju softshell prsluka.

special deal
57.064

SKIPPER VEST WOMEN

Ženski softshell prsluk
14,99 €
Na stanju: 1.363
Prikaz zaliha
special deal
57.063

SKIPPER VEST

Softshell prsluk
14,99 €
Na stanju: 8.266
Prikaz zaliha


Softshell prluci – trend i praktičnost

Softshell prsluci, pored toga što su trendi i praktični, predstavljaju i izvanredan promotivni materijal na kojem se mogu štampati reklamne poruke. Njihova ravna površina omogućava precizan i dugotrajan otisak, čineći ih savršenim materijalom za reklamiranje i brendiranje.

Kroz personalizaciju softshell prsluka sa vašim reklamnim vizualima, svaki nosilac postaje ambasador vaše kompanije, promovišući vaš brend gde god da se pojavi.

Kvalitet i karakteristike softshell prsluka iz naše ponude

Softshell prsluci sa TPU membranom, pružaju izvanrednu paropropusnost i vodootpornost. Zbog toga predstavljaju idealan izbor za različite vremenske uslove i aktivnosti na otvorenom. Ova kombinacija karakteristika omogućava koži da diše, sprečava zadržavanje vlage unutar prsluka i pruža zaštitu od nepovoljnih vremenskih prilika.

Iskoristite snagu stila i funkcionalnosti uz naše softshell prsluke! Istražite Grom Trade ponudu i poručite model i količinu koja vam je potrebna.

Close
Pozovi
0695566351