Filteri
Ukupno modela: 7
Poređaj: Prikazati:

Merni pribor

Grom Trade ponuda obuhvata i kvalitetan pribor za merenje, uključujući klasične i sklopive metre, koje možemo personalizovati prema svojim željama. To je idealan način da ispromovišete svoju firmu, tako što ćete naručiti štampanje vašeg logotipa, kontakt telefona ili nekog drugog simbola vaše firme. Kontaktirajte nas putem mejla ili telefona i poručite reklamni pribor za merenje sa printom.

NOVO
32.305

DAM

Metar, 5m
1,69 €
Na stanju: 4.001
Prikaz zaliha
34.052

METRIX MINI

Metar, 3 m
1,49 €
Na stanju: 3.330
Prikaz zaliha
34.051

METRIX

Metar, 5 m
2,75 €
Na stanju: 3.163
Prikaz zaliha
%
32.270

GULIVER

Metar, 2m
0,59 €
Na stanju: 8.233
Prikaz zaliha
32.259

BAU

Sklopivi metar, 2 m
1,99 €
Na stanju: 17.349
Prikaz zaliha
32.165

DOT

Metar, 3 m
2,79 €
Dolazak
Prikaz zaliha
32.127

METRICO

Metar, 3m
1,19 €
Na stanju: 9.616
Prikaz zaliha


Gotovo svi u određenim trenucima koriste metar, a vi ovu činjenicu možete iskoristiti za originalnu promociju vašeg brenda. Odštampan na ovom korisnom i praktičnom alatu, logo vaše kompanije će biti vrlo široko prisutan i upečatljiv, posebno u građevinskim radovima, što će ga učiniti popularnim i primećenim među širim auditorijumom.

Raznovrstan i personalizovan pribor za merenje

Pribor za merenje podrazumeva metar za merenje, koji možete birati u nekoliko modela i kombinacija boja, od standardnih modela do sklopivih koji se više koriste u stolarskim radionicama. Reč je o veoma praktičnom predmetu koji se često koristi, pa je samim tim i odlična podloga za logo vaše firme koji će na ovaj način biti vrlo zapažen.

Pribor za merenje može biti i odličan poklon za vaše poslovne partnere i saradnike, posebno ako poslujete u okviru građevinske industrije, a ukoliko ih personalizujete prema vašim potrebama, ostvarićete i odličan efekat kroz promociju sopstvene firme. Sitnice su izuzetno efektne kada je marketing u pitanju, pa iskoristite to na najbolji način.

Uz pribor za merenje bićete precizni i jasni u slanju promotivnih poruka

Naši personalizovani metri mogu odlično poslužiti da istaknete svoj brend u svakom građevinskom projektu. Sa preciznim merenjem i jasno vidljivim logom ili reklamnim sloganom, metri postaju nezamenljivi alat i istovremeno efikasan marketinški materijal. Neka vaš brend bude prisutan u svakom trenutku gradnje. I ne samo na građevini, već i u stolarskim i drugim zanatskim radionicama, salonima nameštaja, krojačkim radnjama, ali i u kući, promo pribor za merenje može igrati važnu ulogu u brendingu vaše firme ili proizvoda.

Razmislite o malom znaku pažnje prema vašim partnerima i klijentima u vidu funkcionalne i korisne merne opreme. Ne propustite priliku da iznenadite svoje saradnike personalizovanim mernim instrumentima koji će biti od koristi u njihovim projektima. Poručite odmah i učinite vaš poklon nezaboravnim a promociju originalnom!

Close
Pozovi
0695566351