Filteri
Ukupno modela: 7
Poređaj: Prikazati:

Torbe

Reklamne torbe za različitu namenu i priliku predstavljaju odličan izbor promotivnog materijala, koji možete koristiti za različite vidove promocije, i to tokom cele godine. U Grom Trade asortimanu možete pronaći putne, konferencijske i sportske torbe različitog dizajna i veličine. Uz logo vaše firme ili reklamnu poruku svaka torba biće odličan aksesoar koji možete pokloniti važnim poslovnim partnerima.Kupovina torbi koje se mogu koristiti u reklamne svrhe dostupna vam je uz Grom Trade na samo nekoliko klikova.

 

NOVO
34.640

VIAGGIO

Putna torba
34,50 €
Na stanju: 982
Prikaz zaliha
NOVO
34.626

ECO VOYAGER

Torba od recikliranog pamuka,…
19,50 €
Dolazak
Prikaz zaliha
34.525

CONGRESS PLUS

Konferencijska torba
12,90 €
Dolazak
Prikaz zaliha
34.519

BOLTON

Sportska torba
6,50 €
Dolazak
Prikaz zaliha
34.310

EXPO

Konferencijska torba
5,25 €
Na stanju: 10.622
Prikaz zaliha
34.301

LOGAN

Sportska torba
5,30 €
Na stanju: 2.934
Prikaz zaliha
34.107

DOCUMENTO

Konferencijska torba
1,19 €
Dolazak
Prikaz zaliha


Promo torbe su funkcionalan reklamni materijal, a uz to zadovoljavaju i estetske kriterijume. Logo vaše firme ili poruka koja je vizija vašeg poslovanja biće odličan ukras na reklamnoj torbi koju ćete pokloniti saradnicima ili potencijalnim klijentima.

Višenamenske reklamne torbe

Prodaja torbi u reklamne svrhe podrazumeva torbe koje su funkcionalne i koje imaju različite namene. Kod nas tako možete naći zanimljiv izbor konferencijskih, sportskih i putnih torbi od poliestera i recikliranog pamuka, što je odličan izbor ukoliko to odgovara politici i viziji vaše firme.

Promo torbe za različite događaje

Firme u Srbiji i regionu pokazale su izuzetno interesovanje za torbe kao reklamni materijal. Razlog za to leži u činjenici da je je reč o višenamenskim proizvodima koji odgovaraju različitim tipovima događaja.

Formalnije konferencijske promo torbe možete pokloniti svojim saradnicima i poslovnim partnerima, dok sportske modele klijentima koji se aktivno bave sportom. Promo torbe su lep znak pažnje i za vaše zaposlene, koji će s ponosnom nositi logo svoje firme svakog dana.

Elegantne reklamne sportske torbe

Sportske torbe vrlo su lep promo materijal koji važi za kvalitetan i prihvatljiv poklon. One su potrebne svakom savremenom čoveku koji vodi računa o svom zdravlju baveći se sportskim i rekreativnim aktivnostima.

Sem toga što su vrhunskog kvaliteta, naše sportske torbe su i elegantne i lepe, pa se uklapaju uz najrazličitije životne i modne stilove. Zato sa njima ne možete pogrešiti, a svako ko bude imao sreće da ih dobije će ih rado nositi u najrazličitijim prilikama i tako reklamirati Vaš brend na svakom koraku.

Close
Pozovi
0695566351