Filteri
Ukupno modela: 7
Poređaj: Prikazati:

Otvarači za flaše

Poklonite pažnju poslovnim saradnicima ili zaposlenima u vašoj firmi tako što ćete u znak zahvalnosti za uspešnu saradnju pripremiti personalizovane otvarače za flaše, brendirane logom ili sloganom vaše kompanije. Otvarači za flaše sa printom nisu samo koristan alat, već i svojevrstan simbol posvećenosti kvalitetu i uspehu. Idealni su za brendiranje ugostiteljskih objekata i za promociju delatnosti kao što su prodaja i distribucija pića. Pogledajte Grom Trade ponudu, pozovite nas, poručite otvarače za flaše sa štampom i unapredite vašu marketinšku kampanju!

NOVO
41.187

BRUT BLACK

Otvarač za flaše
2,70 €
Na stanju: 4.571
Prikaz zaliha
41.148

MILLER

Otvarač za flaše sa…
0,79 €
Na stanju: 3.436
Prikaz zaliha
41.139

SPLIT

Plastični otvarač za flaše
1,60 €
Na stanju: 2.034
Prikaz zaliha
41.125

BRUT

Otvarač za flaše
2,50 €
Na stanju: 4.539
Prikaz zaliha
34.536

MAGNET CAP

Otvarač za flaše sa…
0,46 €
Dolazak
Prikaz zaliha
34.535

MAGNET HEART

Otvarač za flaše sa…
0,49 €
Na stanju: 11.142
Prikaz zaliha
34.534

MAGNET BLANCO

Otvarač za flaše sa…
0,47 €
Na stanju: 16.985
Prikaz zaliha


Gde vas sve otvarači za flaše mogu predstavljati?

Reklamne otvarače za flaše možete podeliti zaposlenima, poslovnim saradnicima i svim onim osobama za koje smatrate da su vaša ciljana publika, na raznim manifestacijama i drugim poslovnim događajima. Uključivanjem brendiranih otvarača za flaše u poklon pakete ili korporativne poklone možete dati dodatnu vrednost i ekskluzivnost vašim poklonima.

Ukoliko se bavite prodajom i/ili distribucijom pića, brendirani otvarači za flaše bi trebalo da u vašoj reklamnoj kampanji budu jedan od vodećih štampanih promo materijala.

Modeli otvarača za flaše koje možete pronaći u Grom Trade asortimanu

Dizajn koji možemo kreirati na otvaračima za flaše u svrhu promovisanja vašeg poslovanja je gotovo neograničen. Na vama je samo da nam predočite šta želite da odštampamo i mi ćemo vam pomoći da se vaša ideja, logo ili slogan nađu na otvaračima.

Ukoliko pak nemate ideju kako bi vaš štampani promo materijal mogao da izgleda, možete se osloniti na nas. Na vama je samo da odaberete model iz naše široke ponude. Nudimo vam klasične i magnetne otvarače za flaše, različitih oblika i boja, između ostalog i u obliku srca. Takođe, u našoj ponudi možete pronaći i multifunkcionalne otvarače sa alatima za otvaranje klasičnih čepova, ali i sa vadičepom za otvaranje vinskih flaša i buteljki sa čepovima od plute.

Pogledajte našu ponudu otvarača za flaše na kojima možemo da odštampamo vaš logo ili reklamni slogan. Odaberite odgovarajući model, kontaktirajte nas i izložite nam vaše ideje i broj komada koji vam je potreban. U najkraćem roku i po pristupačnoj ceni dobićete korisne i lepo dizajnirane reklamne predmete koji će na najbolji način predstavljati vaše poslovanje.

Close
Pozovi
0695566351