Bedževi

Personalizovani beževi sa logotipom koje proizvodi Grom Trade doo predstavljaju odličan reklamni i brending proizvod za svaku kompaniju. Ovi bedževi su izuzetno efikasan način za promociju vašeg brenda na događajima, sajmovima, konferencijama i drugim prilikama. Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, sa mogućnošću potpunog prilagođavanja dizajna, boje i oblika, što omogućava da vaši beževi budu jedinstveni i prepoznatljivi.

Beževi sa logotipom su ne samo funkcionalni, već i estetski privlačni, što ih čini idealnim za nošenje na radnoj uniformi ili kao deo poklon paketa za klijente i partnere. Pored toga, oni pomažu u izgradnji korporativnog identiteta i povećanju vidljivosti vašeg brenda.

Grom Trade doo garantuje vrhunski kvalitet izrade i brzu isporuku, pružajući vam sigurnost da ćete dobiti proizvod koji ispunjava vaše standarde i potrebe. Naši personalizovani beževi su dizajnirani tako da ostavljaju trajan utisak i podstiču prepoznatljivost vašeg brenda.

Investirajte u personalizovane beževe sa logotipom i unapredite svoj marketing na efektivan i pristupačan način. Kontaktirajte Grom Trade doo danas i saznajte kako naši proizvodi mogu doprineti uspehu vašeg poslovanja. Naša stručnost i posvećenost detaljima osiguravaju da ćete dobiti beževe koji će istaknuti vašu kompaniju na najbolji mogući način.

Dimenzije bedževa: 36mm i 55mm.
Vrsta štampe: digitalna štampa.
Raspon boja za štampu: full color.
Stanje zaliha: na zalihama.
Minimalna količina za štampu: 100 komada.

Pozovi
0695566351