BLOKOVI ZA SKICIRANJE

Personalizovani blokovi za skiciranje koje nudi Grom Trade doo savršeno su prilagođeni potrebama poslovnih ljudi koji često zapisuju beleške na sastancima i tokom poslovnih aktivnosti. Naši blokovi za skiciranje pružaju praktičnost i funkcionalnost, omogućavajući vam da organizujete svoje misli i ideje na jednom mestu.

Imamo širok izbor vrsta papira za unutrašnje strane i korica, kako bismo zadovoljili različite preferencije i potrebe naših klijenata. Bez obzira da li preferirate običan papir, reciklirani papir ili neki specifičan tip papira, mi imamo rešenje za vas.

Personalizacija je ključna kod naših blokova za skiciranje. Omogućavamo vam da odaberete dizajn korica, logotip vaše kompanije ili bilo koji drugi personalizovani detalj koji želite da uključite. Naši blokovi za skiciranje nisu samo praktični, već i estetski privlačni, čineći ih savršenim dodatkom za vaš radni sto ili kao poklon za kolege i klijente.

Investirajte u personalizovane blokove za skiciranje i unapredite svoju produktivnost i organizaciju. Kontaktirajte Grom Trade doo danas i saznajte više o našim proizvodima i opcijama personalizacije. Vaši beleški će biti urednije i profesionalnije nego ikada pre!

Dimenzije bloka za skiciranje: personalizovane po vašim specifikacijama.
Vrsta štampe: digitalna i offset štampa.
Raspon boja za štampu: full color.
Plastifikacija: mat i sjajna.
Stanje zaliha: na zalihama.
Minimalna količina za štampu: 100 komada

Pozovi
0695566351