BROŠURE

Grom Trade doo nudi sve vrste brošura i poslovnih publikacija izrađenih od najkvalitetnijeg papira, idealnih za profesionalno vizuelno predstavljanje svake kompanije. Naše brošure se mogu plastificirati sjajno ili mat, pružajući dodatnu zaštitu i estetsku privlačnost. Visokokvalitetna štampa i pažljivo osmišljen dizajn osiguravaju da vaša kompanija ostavi trajan utisak.

Brošure su savršen alat za detaljno prikazivanje proizvoda i usluga, kao i za prenošenje važnih informacija o vašem poslovanju. Bilo da vam treba korporativni profil, katalog proizvoda ili promotivni materijal za događaje, Grom Trade doo nudi kompletno rešenje, uključujući dizajn, štampu i doradu.

Investirajte u vrhunske brošure i poslovne publikacije koje će unaprediti vašu marketinšku strategiju. Kontaktirajte Grom Trade doo danas i saznajte kako naši proizvodi mogu doprineti uspehu vaše kompanije. Naša posvećenost kvalitetu i pažnja prema detaljima garantuju izvanredne rezultate koji će istaknuti vaš brend na najbolji mogući način.

Dimenzije brošura: personalizovane po vašim specifikacijama.
Vrsta štampe: digitalna i offset štampa.
Raspon boja za štampu: full color.
Plastifikacija: mat i sjajna.
Stanje zaliha: na zalihama.
Minimalna količina za štampu: 100 komada

Pozovi
0695566351