Grom > Ostali proizvodi > Štampani materijal > Štampa na majicama > Dečije majice sa štampom

Dečije majice sa štampom

Izrada i štampa dečijih majica od 100% pamuka važan je segment našeg poslovanja. U Grom Trade doo posvećeni smo obezbeđivanju kvalitetnih i udobnih majica za najmlađe. Naše majice pružaju optimalnu udobnost i sigurnost za dečiju kožu, jer su izrađene od najkvalitetnijeg pamuka.

Kreativnost i sigurnost su ključne komponente naše proizvodnje. Sa širokim spektrom boja i dizajna, naš tim vam omogućava da kreirate personalizovane majice sa štampom koje odražavaju stil i interesovanja vašeg deteta. Bezbedna štampa koja koristi ekološki prihvatljive boje osigurava trajnost i bezbednost, dok najnovije tehnologije omogućavaju očuvanje kvaliteta i boje tokom dugotrajne upotrebe.

Naše dečije majice idealne su za svakodnevno nošenje, sportske aktivnosti, ili kao poklon za posebne prilike. Pored toga što su udobne, naše majice su i estetski privlačne, što će svako dete obožavati.

Investirajte u kvalitetne dečije majice od 100% pamuka koje pružaju udobnost, sigurnost i stil. Kontaktirajte Grom Trade doo danas i dopustite nam da vam pomognemo da kreirate personalizovane majice koje će obradovati vaše najmlađe.

Veličine majica: XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL
Vrsta štampe: sito štampa, color preslikač, mašinski vez.
Boje majica: na stanju sve vrste boja.
Raspon boja za štampu: full color.
Stanje zaliha: na zalihama.
Minimalna količina za štampu i vez: 20 komada

Pozovi
0695566351