Kačketi sa štampom

Kačketi sa štampom su izvanredan reklamni proizvod koji kombinuje funkcionalnost i promociju brenda. U našoj ponudi imamo kačkete za decu i odrasle, izrađene od 100% pamuka, sa 5 ili 6 panela, što omogućava širok izbor za svaku ciljanu grupu.

Ovi kačketi su idealni za promociju na događajima, sportskim manifestacijama ili kao deo korporativne uniforme. Štampa na kačketima omogućava vam da istaknete logotip vaše kompanije ili poruku brenda na vidljivom mestu, čime se povećava prepoznatljivost i svest o brendu.

Pored toga, kačketi su praktični i korisni svakodnevni aksesoar, što znači da će vaš brend biti promovisan gde god se nosilac kačketa pojavi. Kvalitetan pamuk obezbeđuje udobnost tokom nošenja, dok 5 ili 6 panela daju modernu i atraktivnu estetiku.

Investirajte u kačkete sa štampom kako biste efikasno promovisali svoj brend i ostvarili dugotrajnu vidljivost. Kontaktirajte Grom Trade doo danas i saznajte više o našoj ponudi kačketa sa štampom i kako ih možemo prilagoditi vašim potrebama. Budite u koraku s trendom i istaknite se iz mase!

Veličine kačketa: dečiji i za odrasle
Vrsta štampe: color preslikač, mašinski vez.
Boje kačketa: na stanju sve vrste boja.
Raspon boja za štampu: full color.
Stanje zaliha: na zalihama.
Minimalna količina za štampu: 20 komada

Pozovi
0695566351