KARTE ZA IGRANJE

Personalizovane papirne karte za igranje sa brendiranjem logotipa kompanija koje proizvodi Grom Trade doo idealan su reklamni i brending proizvod za svaku kompaniju. Izrađene od visokokvalitetnih papira, ove karte nude izdržljivost i dugotrajnost. Mogu se u potpunosti prilagoditi, sa vašim logotipom i dizajnom, pružajući jedinstveni promotivni alat koji povećava prepoznatljivost brenda.

Karte za igranje su savršen poklon za klijente, partnere i zaposlene, jer su zabavne, praktične i često korišćene. Pomažu u izgradnji brenda na inovativan način, ostavljajući trajan utisak na korisnike. Grom Trade doo garantuje visok kvalitet štampe i preciznu izradu, osiguravajući da vaše personalizovane karte za igranje izgledaju profesionalno i privlačno. Svaki špil dolazi zapakovan u brendiranu papirnu kutiju. 

Investirajte u personalizovane karte za igranje sa vašim logotipom i unapredite svoju marketinšku strategiju. Kontaktirajte Grom Trade doo danas i saznajte kako naši proizvodi mogu doprineti uspehu vašeg poslovanja. Naša stručnost i posvećenost kvalitetu garantuju proizvode koji će istaknuti vaš brend na najbolji mogući način.

Dimenzije karata za igranje: personalizovane po vašim specifikacijama.
Vrsta štampe: digitalna i offset štampa.
Raspon boja za štampu: full color.
Plastifikacija: mat i sjajna.
Stanje zaliha: na zalihama.
Minimalna količina za štampu: 100 špilova.

Pozovi
0695566351