Majice sa dugim rukavima

Naše 100% pamučne majice sa dugim rukavima su savršen izbor za udobnost i stil tokom hladnijih dana. Dostupne su u muškoj i ženskoj varijanti, pružajući širok izbor za svakoga. Sa opcijom brušenog ili pike pamuka, naše majice obezbeđuju vrhunski kvalitet i udobnost.

Brušeni pamuk pruža mekoću i toplotu, čineći ove majice idealnim izborom za slojevito odevanje ili kao samostalni komad odeće. Pike pamuk, sa svojom teksturnom površinom, dodaje dodatnu dimenziju stilu, čineći ove majice privlačnim i modernim.

Naša ponuda uključuje širok spektar boja i veličina, omogućavajući vam da pronađete savršen model za svaku priliku. Bilo da ih nosite tokom slobodnog vremena, sportskih aktivnosti ili kao deo svakodnevne garderobe, naše pamučne majice sa dugim rukavima će vam pružiti udobnost i samopouzdanje.

Investirajte u kvalitetne pamučne majice sa dugim rukavima koje će vas grejati i istovremeno činiti stilizovanim. Kontaktirajte nas danas i otkrijte širok spektar opcija koje imamo u ponudi. Vaša udobnost i zadovoljstvo su naš prioritet!

Veličine majica: XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL
Vrsta štampe: sito štampa, color preslikač, mašinski vez.
Boje majica: na stanju sve vrste boja.
Raspon boja za štampu: full color.
Stanje zaliha: na zalihama.
Minimalna količina za štampu: 20 komada

Pozovi
0695566351