Štampa na duksevima

Naša kolekcija 100% pamučnih dukseva nudi udobnost, stil i personalizaciju po vašoj meri. Sa opcijama sa i bez kapuljače, kao i mogućnošću raskopčavanja, naši duksevi prilagođavaju se vašim potrebama i stilu.

Pamučni materijal pruža mekoću i udobnost tokom celog dana, čineći ove dukseve idealnim izborom za svaku priliku. Sa širokim spektrom boja i veličina, možete pronaći savršen dizajn koji odgovara vašem brendu ili ličnom stilu.

Štampa i vez našim najsavremenijim tehnikama dodaju personalizovani pečat vašem duksevu. Bez obzira da li želite logotip, natpis ili neki drugi dizajn, naš tim majstora će se pobrinuti da svaki detalj bude savršeno izrađen.

Duksevi sa kapuljačom su idealni za opuštene trenutke ili sportske aktivnosti, dok duksevi bez kapuljače nude klasičan i profinjen izgled. Duksevi na raskopčavanje dodaju dozu praktičnosti i svestranosti u vašu garderobu.

Investirajte u kvalitetne pamučne dukseve sa štampom i vezom koji će istaći vaš brend i pružiti udobnost tokom svih sezona. Kontaktirajte nas danas i saznajte više o našoj ponudi i mogućnostima personalizacije. Budite u koraku sa trendom i istaknite se iz mase!

Veličine dukseva: XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL
Vrsta štampe: sito štampa, color preslikač, mašinski vez.
Boje majica: na stanju sve vrste boja.
Raspon boja za štampu: full color.
Stanje zaliha: na zalihama.
Minimalna količina za štampu: 20 komada

Pozovi
0695566351