Rančevi

Reklamni rančevi deo su Grom Trade ponude promotivnih torbi, a kao i sve iz našeg asortimana – odlikuju se vrhunskim kvalitetom i raznolikom ponudom. Ovde ćete pronaći  poslovni ranac, ranac na jedno rame, sportski ranac ili bilo koju drugu vrstu ranca koja će najbolje odgovoriti na potrebe reklamiranja Vašeg brenda, događaja ili usluge koju nudite, a nema sumnje da će ostaviti snažan i nezaboravan utisak.

ADAMS

34.584

Ranac

Cena od: 24,90 €
 
 
 

ASTON

34.395

Poslovni ranac

Cena: 59,90 €
 

BAMBI

34.374

Ranac i bojice

Cena: 0,95 €
 

BARON

34.294

Poslovni ranac

Cena: 13,99 €
 

BERN

34.380

Poslovni ranac

Cena: 31,50 €
 

BET

34.475

Ranac

Cena od: 4,90 €
 
 
 
 
 

BIZZ

34.470

Poslovni ranac

Cena: 29,90 €
 

BLAKE

34.562

Ranac

Cena od: 22,80 €
 
 
 
 
 
 

BOSTON

34.469

Poslovni ranac

Cena: 29,00 €
 

BRISTOL

34.636

Poslovni ranac

Cena: 45,00 €
 

BROKER

34.401

Poslovni ranac

Cena: 24,50 €
 

CHARLIE

34.340

Poslovni ranac

Cena od: 29,50 €
 
 

CHELSEA

34.264

Poslovni ranac

Cena: 16,99 €
 

CHESTER

34.296

Poslovni ranac

Cena: 12,99 €
 

CITY

34.061

Ranac

Cena od: 0,64 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reklamni rančevi – praktični i višenamenski

Ranac je definitivno najpraktičnija stvar koja je svakome preko potrebna u najrazličitijim situacijama. Radni ranac je odličan za svakodnevnu upotrebu, dok su sportski rančevi sjajni za sportske aktivnosti, rekreaciju i putovanja.

Ranac se može koristiti u najrazličitijim prilikama, pa ima vrlo visoku upotrebnu vrednost. On je zbog toga dobrodošao u svačiji život, pa nema sumnje da ćete njime ostaviti izvanredan i snažan utisak na bilo koju ciljnu grupu.

Treba vam ranac za poslovni sastanak ili važnu konferenciju? Izaberite kvalitetan ranac sa USB konektorom i odeljkom za laptop. U ponudi su obuhvaćeni muški rančevi, ženski rančevi, unisex modeli sa sigurnosnom bravom i skrivenim džepom za veću bezbednost vaših vrednih stvari. Osim na posao i radne sastanke, personalizovani rančevi su dobar izbor i za poslovni put.

Računajte na vrhunsku udobnost i zaboravite na neprijatan bol u ramenima uz ergonomske modele rančeva. Kod ovih rančeva postoji regulacija hlađenja na zadnjem delu, koja omogućava efikasan protok vazduha. Kaiševi su oblikovani anatomski i moguće ih je podesiti shodno potrebama.

Moderni rančevi biće odlična reklama za vaš brend

Ne samo da su rančevi izuzetno praktični i višenamenski, već su i vrlo moderni! Trend nošenja rančeva ne jenjava već par godina, a neće ni u budućnosti. Svako će ranac rado svakodnevno nositi i na taj način praviti efektnu, pokretnu reklamu za Vaš brend!

Zbog toga su personalizovani rančevi sjajan poklon. Multifunkcionalan ranac može biti vaš asistent u svakom radnom danu i sastavni deo marketinške kampanje. Reklamni rančevi sa više pregrada – za laptop, tablet, važna dokumenta i sa istaknutim logotipom brenda, vrhunski su spoj praktičnosti i estetike.

Poklonite klijentima ili saradnicima praktičan ranac za posao, sportski ranac za trening ili neki od biorazgradivih modela. Bilo da su u pitanju mali rančevi ili neki modeli većih dimenzija, nikom neće promaći kvalitet. Kada god da ga koriste, ranac sa vašom reklamom postaće ogledalo vašeg brenda.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve koje imate kada je u pitanju veleprodaja rančeva u promotivne svrhe, kao i na pitanja u vezi sa drugom promotivnom opremom koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Personalizovani rančevi izrađeni prema najvišim standardima, u kombinaciji sa rokovnicima, reklamnim olovkama ili kalendarom oduševiće Vaše saradnike i poslovne partnere.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

Najčešća pitanja i odgovori

Da li su rančevi vodootporni?

U Grom ponudi postoje rančevi koji imaju oznaku “Water Repellent”. Ako tražite ranac u kome će vaše stvari ostati suve na kiši, izaberite model kao što je Ocean ili Charlie.

Da li su rančevi ergonomski?

Zavisi od modela, ali u Grom ponudi većina poslovnih rančeva ima ergonomski dizajn poput modela Aston, Charlie i Nolan. Kod ovih rančeva zadnji deo je ergonomski oblikovan sa regulacijom hlađenja tako da omogućava efikasan protok vazduha. Pored toga, kaiševi su podesivi i anatomski oblikovani, te garantuju vrhunsku udobnost.

Da li rančevi imaju sigurnosnu funkciju?

Poslovni i personalizovani rančevi iz naše ponude mogu imati sigurnosnu funkciju. Ako tražite ranac u kom će vaše dragocene stvari biti dodatno zaštićene, izaberite neki od modela kao što su Magnum i Charlie. Rančevi sa Anti-theft oznakom poseduju sigurnosnu bravu sa šifrom za zaključavanje ranca, kao i skriveni džep na zadnjem delu.

Kako da izaberem ranac za laptop?

Pre nego što poručite ranac, proverite da li ima pregradu za laptop. U Grom asortimanu postoji nekoliko sjajnih modela multifunkcionalnih poslovnih rančeva za laptop standardne veličine ekrana (15 inča), kao što su Broker, Urban, Chester i Martin.

Da li rančevi imaju USB konektor?

U Grom trade ponudi postoje rančevi sa USB konektorom, kao i sa konektorom za slušalice. Neki od modela sa ovim dostupnim funkcijama su Bern, Nolan i Brera.

Koje tehnike štampe koristite na rančevima?

Reklamni rančevi u Grom trade asortimanu rade se različitim metodama. Zavisno od modela, poruke i logo na rančevima štampamo tehnikama sito štampe, preslikača i veza.

Da li su rančevi iz vaše ponude ekološki?

Pojedini modeli rančeva iz Grom ponude su biorazgradivi i ekološki – pogledajte Metro, Sneakers i dečji ranac Bambi.

 • Reklamni materijal

 • CENA  BRENDOVI

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI