STONI KALENDARI

Stoni papirni kalendari sa tvrdim povezom i kartonskom lepenkom koje proizvodi Grom Trade doo savršeno su prilagođeni vizuelnom identitetu klijenta. Klijenti imaju mogućnost izbora vrste papira i dizajna, kao i vrste kalendarijuma, tj. prikaza datuma na samom kalendaru. Naši kalendari pružaju vrhunski kvalitet štampe i profesionalan dizajn, idealni su za promociju brenda tokom cele godine.

Personalizovani stoni kalendari su praktičan i funkcionalan alat za svaki radni sto, pomažući vašim klijentima i zaposlenima da budu organizovani, dok istovremeno povećavaju prepoznatljivost vašeg brenda. Grom Trade doo garantuje preciznu izradu i visokokvalitetne materijale, osiguravajući dugotrajnost i vizuelnu privlačnost vaših kalendara.

Investirajte u personalizovane stone kalendare i unapredite svoj marketing. Kontaktirajte Grom Trade doo danas i saznajte kako naši kalendari mogu doprineti uspehu vašeg poslovanja. Naša stručnost i posvećenost kvalitetu osiguravaju proizvode koji će istaknuti vašu kompaniju na najbolji mogući način.

Dimenzije stonog kalendara: personalizovane po vašim specifikacijama.
Vrsta štampe: digitalna i offset štampa.
Raspon boja za štampu: full color.
Plastifikacija: mat i sjajna.
Stanje zaliha: na zalihama.
Minimalna količina za štampu: 100 komada

Pozovi
0695566351