Filteri
Ukupno modela: 4
Poređaj: Prikazati:

Tech portfolio

Želite da vaš brend bude sinonim za profesionalnost? Grom Trade ima rešenje za vas – Tech Portfolio. U našoj ponudi možete pronaći veći broj modela Tech portfolija sa notesom formata A5 i pomoćnom baterijom od 5.000 mAh. Modeli koje imamo u ponudi imaju bežično ili punjenje kablom. Istražite kompletan asortiman i poručite personalizovani Tech Portfolio sa štampanim reklamnim vizualima.

RPET
NOVO
34.547

EVOLUTION

Portfolio sa notesom A5,…
34,00 €
Dolazak
Prikaz zaliha
RPET
34.465

MAGNOTE

Portfolio sa notesom A5,…
41,00 €
Na stanju: 927
Prikaz zaliha
34.371

DARWIN

Portfolio sa notesom A5,…
27,00 €
Dolazak
Prikaz zaliha
34.271

POWER NOTE

Portfolio sa notesom A5…
23,00 €
Na stanju: 2.665
Prikaz zaliha


Istaknite vaše poslovanje na elegantan način

Profesionalizam je ključni element koji izdvaja prosečne od najboljih, a personalizovani Tech portfolio je savršen alat za isticanje vaše profesionalnosti i poslovne elegancije. Mi u Grom Trade-u, verujemo u stvaranje impresivnih poslovnih utisaka, i zato smatramo da je Tech Portfolio sa štampom pravi izbor za poslovne ljude koji teže izuzetnosti.

Tech portfolio poklon koji će vas istaći u svakoj prilici

Tech Portfolio sa printom nije samo elegantan i funkcionalan, već sa vašim logotipom ili reklamnom porukom, daje dozu jedinstvenosti vašem profesionalnom imidžu. Bilo da idete na sastanak, prezentaciju ili putovanje, Tech portfolio će vam pomoći da se istaknete i ostavite snažan utisak na vaše poslovne partnere i klijente.

Odlučite se za profesionalnost koja vas izdvaja – odaberite štampu za Tech Portfolio i pokažite koliko vam je stalo do profesionalnog pristupa. Kontaktirajte nas i otkrijte kako možemo unaprediti vaš profesionalni imidž i pomoći vam da postignete svoje ciljeve u poslovanju.

Close
Pozovi
0695566351