Vizitari

Deo ponude Grom Trade reklamnog materijala jesu i vizitari – kutijice koje služe za čuvanje vizit karti – svojih ili tuđih. Nema sumnje da je ovo svima potrebno, a retko ko ima, pa predstavlja odličan, koristan i funkcionalan reklamni materijal kome će se svako obradovati i svakome će biti od koristi. Reklamni vizitari su i vrlo originalan izbor promo materijala, pa ćete promotivnim poklonom u vidu vizitara sa logom Vašeg brenda sigurno ostaviti jak utisak.

DEBIT

34.629

Kožni držač za kartice, 7/1

Cena: 8,45 €
 

TICKET

34.605

Novčanik sa RFID zaštitom

Cena: 5,95 €
 

VALETA

34.370

Novčanik sa RFID zaštitom

Cena od: 5,70 €
 
 

Vizitari – originalan i koristan promo materijal

Vizitari su nesvakidašnji kada je reč o odabiru promo materijala, a kao i ostali kancelarijski pribor – predstavljaju vrlo koristan predmet koji će svakome poslužiti. Preporučujemo da se za ovakav promo materijal odlučite ukoliko ga dajete poslovnim ljudima, i svima onima koji rade u kancelariji, te im je zbog prirode posla i neophodan, a verovatno ga i dalje nemaju.

Vizitari iz naše ponude vrlo su raznoliki: od eko kože, imitacije kože ili aluminijuma – u različitim veličinama i varijantama – svako će pronaći onaj vizitar po svom ukusu, a po željama ćemo i personalizovati vizitare koje odaberete, pa će oni služiti kao odličan reklamni materijal za Vaš brend ili proizvod.

Boju ponuđenih vizitara sami birate, a paletu boja možete videti pored fotografije proizvoda, pa i ovaj element možete uklopiti i dobiti potpuno personalizovane vizitare koje će svako obožavati da dobije na poklon.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim vizitarima i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

 • Reklamni materijal

 • CENA  BRENDOVI

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI