Kape

Reklamne kape, odnosno promo kape, kačketi i šalovi pripadaju nekim od najtraženijih proizvoda kada se radi o reklamnom materijalu, a možete ih poručiti u Grom Trade-uPromo kape i šalovi odličan su zimski reklamni materijal, a kačkete preporučujemo za vrele, letnje dane.

ALASKA

53.006

Zimski šal od polara

Pozovite za cenu

ALPINA

53.005

Zimska kapa od polara

Pozovite za cenu

BASEBALL

54.009

Kačket, 5 panela

Pozovite za cenu

BERG

53.027

Zimska kapa

Pozovite za cenu

CABRIO

53.001

Vizir kačket

Pozovite za cenu

DEBBI

54.002

Kačket, 5 panela

Pozovite za cenu

ESKIMO

53.007

Zimska kapa

Pozovite za cenu

FIVE

54.015

Kačket, 5 panela

Pozovite za cenu

GREY

54.020

Kačket, 6 panela

Pozovite za cenu

HARRY

53.019

Šešir bez trake

Pozovite za cenu

HEMINGWAY

53.017

Slameni šešir bez trake

Pozovite za cenu

JUNIOR

54.007

Dečji kačket, 5 panela

Pozovite za cenu

POM POM

53.020

Zimska kapa sa kićankom

Pozovite za cenu

PROMO BAND

53.018

Traka za šešir

Pozovite za cenu

RUNNER

54.001

Kačket, 6 panela

Pozovite za cenu

Nema sumnje da je ovakav promo materijal odličan za promociju vašeg brenda, firme, proizvoda ili događaja. Svi ga rado koriste, a predstavlja odličan izbor kada se radi o reklamnom materijalu – funkcionalan je, a naša ponuda je i raznolika pa ćete lako naći baš one reklamne kape, šalove i promo kačkete koji su vam potrebni.

Promo kape i šalovi – svakodnevna primena

Reklamne kape su možda najkorisniji vid reklamnog materijala, jer će ih oni kojima su namenjeni nositi i nakon događaja koji promoviše vašu firmu. Ceo tim, bilo da se radi o zaposlenima u firmi ili organizaciji, ili o učesnicima nekog događaja – rado će ih nositi svakodnevno, a i predstavljaju predmete koji svima trebaju!

Reklamne kape, kačketi i šalovi – raznolika ponuda

U Grom Trade-u lako ćete pronaći baš one reklamne kape, kačkete i šalove koji su vam potrebni. Naša ponuda je vrlo bogata, te ćete u katalogu videti promo kačkete, kape i šalove najrazličitijih oblika i veličina. Takođe, nekoliko naših proizvoda ima veliku ponudu kada se radi o izboru boje, pa ćete moći da pronađete baš one koji su u boji vašeg brenda, a na njih će se lako dodati i vaš logo ili natpis, pa će biti odlična reklama, ali i timski aksesoar!

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim kapama, šalovima, kačketima i drugom promotivnom opremom, koju ćemo personalizovati po Vašoj želji.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će govoriti umesto vas!

 • Reklamni materijal

 • BOJE

  CENA  BRENDOVI

  STATUS

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI