Štampa na majicama

Kompanija Grom Trade nudi personalizovanu štampu na majicama svih vrsta . Našu celokupnu ponudu majica možete pronaći pod kategorijom TEKSTIL. Posedujemo najveći izbor modela i boja kada su u pitanju majice sa dugim i kratkim rukavima u muškoj i ženskoj varijanti.

Želite majicu sa svojim logotipom, natpisom ili likom? Želite polo majicu sa kratkim ili dugim rukavima? Želite mušku ili žensku majicu?

Grom Trade u svojoj ponudi pored standardnih običnih majica različite gramaže pamuka nudi i polo majice  kao i majice sa dugim rukavima a sa ponosom ističemo da za sve modele nudimo personalizovanu štampu kako bi smo odgovorili Vašim željama i zahtevima.

Grom Trade u svojoj paleti usluga nudi sve vrste štampe na majicama i raznim tekstilnim proizvodima, a posebno bismo istakli sledeće tehnike štampanja:

  • Sito štampa – Kao jedan od najstarijih oblika štampe sito štampa predstavlja tehniku prenošenja boje na tkaninu pomoću specifičnih sita i na taj način se dobija jako kvalitetan otisak koji ima veliku dugotrajnost i postojanost. Sito štampa na tekstilu (majice, duksevi, jakne, prsluci, kačketi) svoje najbolje performanse i cenovne uštede pokazuje kod štampe tekstila velikih tiraža.
  • Digitalna štampa – Direktna digitalna štampa predstavlja proces gde se željeni logotip ili tekst direktno štampa na majicama i ostalim tekstilnim proizvodima pomoću kompjutera i specijalnih štampača. Digitalna štampa na tekstilu i tekstilnim proizvodima omogućava postizanje neverovatnih efekata štampe i veliku postojanost iste. Pomoću digitalne štampe moguće je odštampati full color (neograničen broj boja) na tekstilu i ovo je jedna od najvećih prednosti ove vrste štampe.
  • Sublimacija i sublimaciona štampa – Sublimaciona štampa predstavlja najsavremeniji način štampe na tekstilnim proizvodima a posebno na majicama. Ovom tehnikom boja direktno prodire u sam tekstil i dobija se visok nivo kvaliteta štampe. Pomoću sublimacione štampe u mogućnosti smo da prenesemo full color sadržaj na samu majicu i da na taj način odgovorimo na sve zahteve naših kupaca. Majice od poliestera su posebno pogodne za ovu vrste štampe.

Kao kompanija koja se trudi da odgovori na sve zahteve svojih klijenata Grom Trade je u mogućnosti da distribuira svoje proizvode na teritoriji cele zemlje. Naše majice i kačete možete videti u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Zrenjaninu, Bečeju, Kikindi, Pančevu, Kragujevcu, Valjevu, Čačku, Nišu, Pirotu, Vranju, Kruševcu, Sjenici, Prijepolju, Gornjem Milanovcu i u još mnogo drugih gradova i mesta u Srbiji.

Pošaljite nam upit

Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

    KORISNIČKI SERVIS

    POZOVI