Kutije za olovke

Kako su olovke neizostavan deo svakodnevne upotrebe svih ljudi, reklamna futrola ili kutija za olovke čine idealan način da nekome poklonite personalizovan predmet koji će mu umnogome veoma značiti. Kvalitetna futrola za olovke je savršen način za promociju Vaše firme i brenda, jer će se na taj način svakodnevno podsećati ljude na Vaše usluge i proizvode. Širok asortiman koji nudimo kada su u pitanju futrola za olovke i kutija za olovke, zadovoljiće tražnju i najzahtevnijih kupaca.

Kutija i futrola za olovke – raznovrsna ponuda

U zavisnosti od toga šta Vam više odgovara i šta Vam je potrebnije, možete se opredeliti za papirnu poklon kutiju za olovke ili futrolu za dve olovke. Takođe, deo naše raznolike ponude čini i veoma elegantna kutija za olovke koja nesumnjivo predstavlja savršen način za efektnu reklamu Vašeg brenda ili firme.

Bilo da reklamirate svoj proizvod ili uslugu, ili Vam je potreban reklamni materijal povodom nekog posebnog događaja, ne možete pogrešiti ako se odlučite za reklamne kutije ili futrole za olovke. Sa odabirom željenog predmeta, svaka olovka imaće veoma posebno mesto u personalizovanoj futroli ili kutiji za olovke.

Kvalitet proizvoda i poručivanje

Zadovoljstvo klijenata i dugotrajnost proizvoda su nam na prvom mestu, pa smo u poslovanje i proizvodnju uključili najkvalitetnije materijale i brendove. Stojimo Vam na raspolaganju za pitanja, informacije i porudžbine, pa budite slobodni da nas kontaktirate slanjem upita sa našeg sajta. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja, ideje i zahteve u vezi sa reklamnim kutijama i futrolama za olovke, ali i bilo kojom drugom promotivnom opremom.

Brendovi sa kojima sarađujemo

Proizvodi koje nudimo pripadaju vrhunskim brendovima sa proverenim kvalitetom, kao što su Army, Bruno, Castelli, Explode, Havana, Itek, Pixo, Regent, Ultra i Premec. Odlučite se za najkvalitetniji reklamni materijal koji će da govori umesto Vas!

 • Reklamni materijal

 • BOJE

  CENA  BRENDOVI

  STATUS

  Pošaljite nam upit

  Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
  069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

   KORISNIČKI SERVIS

   POZOVI