Brendirani originalni paketići za firme

Možete li da zamislite bolji način za stvaranje prijatne atmosfere u kolektivu od novogodišnjih poklona? 

Kada zakoračimo u praznični period u godini uglavnom to na poslu znači suočavanje sa brojnim rokovima, pritiscima i iznenadnim zahtevima. Međutim, Nova godina je istovremeno i zgodna prilika da pokažete svojim radnicima koliko cenite njihov trud i obradujete njih i njihove najmlađe originalnim paketićima.

Kako da osmislite poklone koji će vaši zaposleni ceniti i koristiti cele godine? Pročitajte.

Personalizovani pokloni za zaposlene u firmi

Pre nego što se pozabavite programom paketića za decu zaposlenih u firmi, poželjno je da napravite plan darivanja za same radnike. Isplanirajte u budžetu dovoljno sredstava da svakog radnika ponaosob nagradite personalizovanim poklonom. U zavisnosti od oblasti delatnosti možete kreirati različit sadržaj poklon-paketa, ali neki od uopštenih detalja koji svima koriste su kalendari, planeri i uvek potrebne olovke.

Pročitajte i: Kalendari – odlična prilika za latentni marketing u Novoj godini

Pexels.com

Za svakog zaposlenog možete spakovati u poklon-kesu sa odštampanim logotipom firme nekoliko praktičnih i ujedno lepih predmeta. Primera radi, izaberite set poklona: zidni kalendar kao što su modeli Antique, Flowers ili Ikone. Svaki od ovih kalendara pruža mogućnost za štampanje naziva vaše firme, što ga čini ne samo funkcionalnim poklonom, već i odličnim marketinškim sredstvom. U iste svrhe mogu poslužiti i personalizovani notesi i agende i planeri poput stonog modela Lisabon

Kompletirajte paket setom manjih reklamnih rekvizita kao što su privesci ili možda upaljači, usb memorije u posebnoj poklon kutiji. 

Pexels.com

Kvalitetna keramička šolja sa zanimljivom porukom i nazivom firme jedan je od praktičnih poklona koje će zaposleni znati da cene. Izaberite neki od modela Betty bianco, Bellagio, Barton ili Flashy i obavezno neka budu u bojama vašeg brenda.

Osim u kesi, poklone za radnike možete spakovati i u brendirane kutije Event, Format ili Tutto.

Spakujte poklone u personalizovane torbe

U slučaju da na raspolaganju imate veći budžet, umesto u dekorativnu kesu, poklone možete “upakovati” u otmenu poslovnu torbu ili ranac. Neki od odličnih modela konferencijskih torbi sa velikim poljem za štampanje naziva i logoa vaše firme su Graffiti, Documento, Cartella. Interesantno je da su pomenuti modeli dostupni u više boja, pa tako možete uskladiti sa tonovima i dizajnom vaše firme za efikasniji marketing brenda.

Ako vaša kompanija naročito polaže na ekološki svesnu proizvodnju, dobar način da izrazite brigu o životnoj sredini jeste da zaposlenima poklonite biorazgradive torbe kao što su Messenger ili Sasha.

Ako i dalje niste sigurni šta biste mogli pokloniti radnicima, pronađite inspiraciju u našem blogu ideje za poklon za Novu godinu.

Novogodišnji paketići – dar za decu radnika

Može se reći da su novogodišnji paketići na izvestan način ogledalo svake firme. Lideri kompanija koji izdvajaju vreme i novac da obraduju decu svojih zaposlenih pokazuju koliko im je stalo – do dečjih osmeha, ali i do zadovoljstva svakog radnika.

Pored neizostavnih slatkiša i igračaka za mališane ove praznične sezone možete pripremiti brendirane i originalne paketiće. U skladu sa uzrastom dece sjajan poklon uvek mogu da budu rančevi, sveske, ali i set bojica, majice od kvalitetnih materijala. 

Majice, kape i šalovi kao sadržaj kvalitetnog paketića

Dečije majice sa štampom imaju veliku reklamnu moć. Na jedinstven način možete da promovišete svoju firmu i brend, potrebno je samo da odštampate logo i naziv firme na majici odgovarajuće veličine. Neki od dostupnih modela su Master kid, Record Kids sa raglan rukavima, kao i Subli kid, majica predviđena za sublimaciju. Dakle, možete izabrati koju god želite ilustraciju i dodati tome naziv (ili možda moto) kompanije i dobijate pokretnu i besplatnu reklamu – svaki put kad deca vaših radnika obuku ove majice.

Za stariju decu dostupno je i nekoliko modela zimskih kapa – Pom pom u crvenoj, crnoj i plavoj boji, Alpina, kao i Berg, koje se mogu upariti sa šalom Alaska.

Školski pribor i kreativni set

Pokažite da mislite na razvijanje mašte i kreativnosti kod dece tako što ćete u paketić ubaciti komplet svezaka. Za školarce su naročito interesantne sveske A5, korica obloženih vinil papirom poput modela Toto, koje su dostupne u desetak nijansi. 

Pexels.com

Tu su i simpatični mini notesi: Mondo Mini, Pino Mini i Toto Mini. Zatim, set drvenih olovaka takođe može da bude lep i koristan detalj u novogodišnjem paketiću. Ipak, mališane će verovatno najviše obradovati bojice. Biorazgradiva pernica za bojenje sa voštanim bojicama Kinder je dekorativna, a opet ima dovoljno prostora da se na njoj odštampa logo i naziv firme. 

Kao deo školskog pribora, koristan poklon može biti digitron Axiom.

Novogodišnji paketić ili novogodišnji ranac

Zbog čega ne biste iznenadili svoje radnike i njihovu decu originalnim pakovanjem poklona za ovu Novu godinu? Umesto kese sa likom Deda Mraza pripremite udobne i praktične personalizovane rančeve. Posebno je zanimljiv model Bambi. U pitanju je biorazgradivi ranac koji dolazi sa setom voštanih bojica, jer je kreiran da deca mogu da ga boje. U crnoj, plavoj i crvenoj dostupan je model ranca City net, sa podesivim vrpcama. Od školskih rančeva izdvajamo Robin i Ned modele u 7-8 dostupnih boja.

Organizujte deljenje paketića u firmi

Novogodišnji događaj sa Deda Mrazom i vilenjacima u okićenom lobiju kompanije možda zahteva malo više angažovanja, ali je veoma važno da ga organizujete. Na ovaj način negujete duh zajedništva u kolektivu. Ujedno pokazujete svakom radniku da vam je stalo do dobrobiti njegove porodice, pa samim tim i njegovog blagostanja.

Pored ukrašene jelke i ostalih dekoracija, možete postaviti u holu aluminijumski reklamni pano sa novogodišnjom čestitkom. Birajte između nekoliko kvalitetnih modela raznih dimenzija – Roll UP 85, Roll UP 100 ili Roll UP 120. Ukoliko organizujete i fotografisanje deljenja paketića i čuveno slikanje sa Deda Mrazom, eto prilike za još jednu reklamu firme – na fotografijama. Iskoristite događaj za druženje radnika i članova njihove porodice, ali i za bolje neformalno upoznavanje. U tom dobrom i veselom prazničnom duhu biće lakše i lepše započeti Novu godinu i krenuti u nove radne pobede!

Pošaljite nam upit

Ili direktno pozovite našeg specijalistu:
069 55 66 351 069 55 33 351 069 55 44 351

    KORISNIČKI SERVIS

    POZOVI